MÍTICA SÈRIE

L'actriu Mónica López revela perquè va deixar "Nissaga de Poder" i com va reaccionar TV3

"A TV3 no va agradar la meva decisió. No m’han trucat mai més. Però vist amb perspectiva vaig fer molt bé", explica López

Mónica López a "Al Cotxe!" de TV3

TV3 va recuperar el programa Al cotxe! d'Eloi Vila amb un nou episodi que va emetre aquest diumenge al vespre amb la presentadora del Planta baixa Agnès Marquès i l'actriu Mónica López. López, de 53 anys feia molt de temps que no apareixia a la cadena pública després de la decisió que va trastocar les sobretaules de TV3.

I és que l'actriu nascuda a les Canàries que va venir a Barcelona amb 18 anys, va interpretar a l'Abril Montsolís a la mítica sèrie Nissaga de Poder, però va decidir abandonar la telenovel·la quan el seu personatge estava a la cúspide sent víctima d'un segrest. Una decisió que no va agradar.

Aquest diumenge, l'actriu per fi es va explicar: "Tenia clar que volia aprendre a ser actriu. I amb el culebrot tenia la sensació que ja no anava més enllà. M'ho vaig passar molt bé, ho agraeixo tantíssim, l'Abril va ser estupenda, vaig fer amics que encara ho són ara, vaig conèixer sobretot el Jordi Dauder que ens va ensenyar una manera de ser, de sempre tenir clar que els actors som un col·lectiu, que no vagis tu sol. Ara això s'ha perdut i tothom va a la seva. De cop tenia la sensació que havia de fer teatre per arribar a ser l'actriu que jo intuïa que volia ser. Ho vaig deixar perquè no tenia temps. A la tele vas cada dia a treballar. No sé si va ser valentia o inconsciència".

Mónica López i Eduard Farelo a "Nissaga de Poder"

"El producte no era de gaire qualitat"

Cal recordar que l'actriu ja havia explicat els motius de la seva sortida de la novel·la de TV3 en una entrevista a VilaWeb el passat mes de desembre. Entre d'altres va arribar a dir que "el producte no era de gaire qualitat, però ho veia tothom. Vaig deixar Nissaga de poder perquè no aprenia resEra un avorriment fer d'aquesta dona, era tan bona… La frase que vaig repetir més vegades era: "Què vols dir?" Normalment, em feien servir perquè els altres personatges expliquessin què els passava. M'avorria molt, i per això ho vaig deixar. Tenia vint anys i només agafava vicis. A TV3 no va agradar la meva decisió. No m'han trucat mai més. Però vist amb perspectiva vaig fer molt bé".

Preguntada per si li agradaria tornar a viure a les Canàries, López va reconèixer que no ho descarta: "M'està començant a passar. De cop penso que la pàtria es la infantesa i és la llum. Quan estic allà em sento a casa. El meu pare és andalús nascut a Catalunya i la meva mare una alemanya nascuda a Sud-Àfrica i jo soc filla d'ells dos mig de tot. Tenia la sensació que no tenia massa arrels i ara torno a les Canàries i m'emociono".

ETIQUETES:

Deixa un comentari