DARD

Joel Díaz torna a "El Suplement" i deixa en evidència a Roger Escapa per Risto Mejide

L'expresentador del "Zona Franca" ha recuperat la seva secció al programa de Catalunya Ràdio: "No tinc clar del que es pot parlar en aquesta casa"

Joel Díaz a Catalunya Ràdio

El Suplement de Catalunya Ràdio de Roger Escapa ha recuperat a una de les seves principals figures, com és Joel Díaz al capdavant de la secció El comunista. L'expresentador del Zona Franca va agafar-se una excedència el passat mes de setembre del 2022 quan va acceptar el repte de presentar les matinades de TV3.

Però l'aventura va ser fugaç, arran de la polèmica viscuda amb el gag del seu col·laborador Manel Vidal amb una hesvàstica nazi i el PSC. La cadena cadena va decidir fer-lo fora del programa i Díaz va decidir abandonar l'espai. Després d'unes setmanes d'incertesa sobre la continuïtat del late night, TV3 va decidir apostar per la presentadora esportiva Danae Boronat.

Una decisió controvertida que de moment, els espectadors no han acompanyat i l'espai ha perdut la meitat de la seva audiència. El passat mes de març, Díaz i Boronat van coincidir a l'estudi de Catalunya Ràdio i el Joel no es va mossegar la llengua valorant a la seva substituta. "Jo crec que jo ho feia una mica millor", va dir l'expresentador amb ironia.

Joel Díaz i Danae Boronat a Catalunya Ràdio

Durant aquest periode, Díaz ha seguit treballant als mitjans públics, concretament a L'Última hora d'El matí de Catalunya Ràdio i ha publicat el llibre La gran enciclopèdia del Barça, amb els seus companys del podcast La Sotana. Una publicació, on entre d'altres perles, asseguren que "La CCMA és un transatlàntic de funcionaris sobrepagats que serveix de corretja de transmissió mediàtica de l'statu quo sociopolític de Catalunya".

"Això s'ha convertit en un espectacle de vedettes"

Aquest dissabte, Díaz ha recuperat la seva col·laboració al programa de ràdio dels caps de setmana i ha tornat a deixar algun titular. "Ben tornat Joel!", ha començat dient Escapa a Díaz. "Ja era òstia! Estic emocionat. Estic agraït perquè m'hagis tornat a trucar", ha celebrat ell.

Malgrat això, l'alegria ha durat pocs segons i Díaz ha criticat al programa: "Estic una mica enfadat amb el que has fet amb aquesta secció durant els mesos que jo no he vingut. L'has corrumput, jo diria que fins i tot l'has violat, això s'ha convertit en un espectacle de vedettes".

"Has convidat a Jordi Évole, Juliana Canet… Gent sense cap mena de rerefons ideològic com si això fos una secció del Risto Mejide", ha espetat Díaz a Escapa.

"No em parlis del Risto…", li ha respost el de Catalunya Ràdio. "Et va apretar fort eh. No vas saber què dir… Et va deixar una mica… S'ha d'anar preparat a les entrevistes Roger…", li ha deixat anar l'ex del Zona Franca.

Risto Mejide a "El Suplement"

"No tinc clar del que es pot parlar en aquesta casa"

Després d'això, tots dos han jugat a endevinar al convidat sorpresa que estava a l'altra banda del telèfon. En aquest cas, l'humorista Berto Romero a qui Díaz ha preguntant per la independència. "No sé si es pot parlar lliurement d'això o encara ens enfadem…", ha dit ell. Una reposta que l'ex de TV3 ha aprofitat per tirar novament d'ironia: "Doncs si t'ho no ho tens clar, jo encara ho tinc menys clar sobre el que es pot parlar en aquesta casa…".

ETIQUETES:

Deixa un comentari