FAMÍLIA EXITOSA

Alfons Arús celebra 1.000 programes, Angie Cárdenas revela la seva edat i debuta un altre fill

El programa de La Sexta arriba als mil programes consolidat com l'espai líders dels matins i incorpora a Hans Arús, de 23 anys

Alfons Arús celebrant els 1.000 programes a La Sexta

Alfons Arús i el seu Aruser@s està d'enhorabona. El programa líder del matí a Catalunya i a Espanya ha arribat al seu programa número 1.000 a La Sexta. Tota una fita que han celebrat amb un gran pastís, i agraïnt l'èxit absolut d'audiència de l'espai.

Una celebració que ha arribat en el seu segon dia d'emissió a les 7 del matí, mitja hora abans del que era habitual fins ara. Quatre hores de directe fins a les 11.00 tal i com havia demanat reiteradament el presentador català i que finalment s'ha fet realitat.

Per si això no fos poc, aquest dilluns l'esposa del presentador i col·laboradora Angie Cárdenas, va celebrar el seu aniversari en directe, revelant la seva edat: 57 anys. A això, s'hi va afegir el debut d'un altre fill al programa. Es tracta de Hans Arús de 23 anys, que s'ha estrenat amb una secció pròpia i per tant també compartirà pantalla al costat dels seus germans Ingrid, Tatiana i Arthur.

Hans i Angie al plató d'"Aruser@s"

"Sempre serà un orgull poder dir que el meu debut va ser en el dia del teu aniversari", va escriure Hans al seu compte d'Instagram, al costat d'una imatge d'ell al costat de la seva mare al programa de La Sexta. El petit dels Arús conduirà la secció Lo más, on recull que busca la gent a les xarxes.

Hans Arús a "Aruser@s"

Així doncs, tota la família ja triomfa a la mateixa cadena i programa i Angie ja no amaga la seva edat real. De fet, el propi Arús va fer broma sobre aquesta qüestió: "Hem posat 57 anys, l'edat que ella diu… Ara bé, com les grans vedets segur que se'n treu. És interessant que donem per fet que Ana Obregón en té 68, ella diu que són 67 i alguns mitjans diuen que en té 71 per a 72", va dir el presentador. "57 primaveres", va reconèixer Cárdenas.

Angie Cárdenas celebra els seus 57 anys

Aquest dimarts, la celebració s'ha ampliat a la resta de l'equip i el motiu ben bé s'ho valia. "Aquí estem celebrant el programa número 1.000 gràcies als nostres amics teleespectadors que han fet possible arribar al número mil, amb un lideratge ininterromput durant els deu últims mesos", ha començat dient l'Alfons per celebrar la fita.

Mentrestant, han projectat un gràfic sobre l'evolució d'audiències del programa, des de la seva arribada a La Sexta l'octubre del 2018, amb un 7.4%, fins al 17.7% d'aquest mes de març. "Gràcies a la nostra fidel audiència, divertida i catxonda!". Després d'això, el presentador ha animat als seus companys a bufar les espelmes del pastís. Enhorabona família.

Aquest ha estat el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari