SURREALISTA

Una convidada del "Zona Franca" deixa en ridícul a la seva presentadora: "Qui és Danae Boronat?"

La cantant Julieta va protagonitzar un moment surrealista quan va fer evident que no sabia qui era la presentadora de TV3: "Quina vergonya!"

La cantant Julieta al "Zona Franca" amb Danae Boronat

Situació surrealista la que es va viure aquest dimecres al Zona Franca de TV3. La convidada de la nit va ser la cantant barcelonina Julieta, coneguda per temes com Tu juru ju. Però els espectadors de la cadena pública no es van enganxar al late night que va viure una nova nit negra amb només 20.000 espectadors i un pèssim 1,9% de quota.

Però audiències a banda, sembla que Boronat segueix de pega a les matinades de TV3, que va viure una situació molt incòmode durant la conversa amb la cantant. Va ser durant la secció de l'Arnau Garcia que va entrar al final de l'entrevista per jugar a posar entre l'espasa i la paret a la cantant. I ho va aconseguir i de quina manera!.

"Com veus a la Danae entrevistant?", va començar preguntant el col·laborador a Julieta. "Home! M'encanta!", va dir ella. "No t'ha apretat molt oi? Així no surten titulars Danae…", va etzibar Garcia a la seva companya. El col·laborador va continuar amb la seva secció i va llançar la següent pregunta: "On preferiries fer un concert Julieta? A la seu de VOX el dia que guanyin unes eleccions generals o a sobre la tomba de Danae Boronat?".

Julieta no sabia qui era la presentadora de TV3

"M'he passat molt!"

"Ui, qui és?", va dir la noia fent evident que no sabia qui era la presentadora que l'havia estat entrevistant. Una reposta que va fer esclatar a somriures al públic. "Espereu, espereu, titular! Julieta no sap qui és la Danae Boronat! Uau!, va dir Garcia incrèdul.

"Merda! quina vergonya qui és?", va insistir ella. "Et donaré una pista… L'hauràs vist…", va dir el col·laborador. "Ai no! Perdó, perdó! Ja ho sé, ja ho he endevinat!". "A on faries el concert?", li va tornar a preguntar Garcia. "A la seu de VOX!", va respondre la cantant, abans de deixar anar: "Joder! M'he passat molt!".

"Va, ja n'hi ha prou!", va dir Boronat, visiblement incòmode amb la situació viscuda. "És el més gros que hen fet mai a la meva vida", va insistir la cantant, demanant excuses pel seus lapsus. Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. EDU

    Com si aquesta Julieta fos tan coneguda, que nomes heu posat "coneguda per temes com tujururjrur", deu ser l unic que deu tenir, i perquè el van cantar a Eufòria… Deu ser tan desconeguda com la Danae XD

Deixa un comentari