LOLA I SIMÓN

Sorpresa al "Tot es mou" de Melero durant la secció de Mayka Navarro: "No m'ho puc creure!"

Els gossos de la periodista de susccessos han fet acte de presència durant l'emissió en directe del programa: "Són una preciositat"

Melero i Navarro al "Tot es mou" d'aquest dimecres

Sorpresa divertida la que s'ha viscut aquest migdia al Tot es mou d'Helena Garcia Melero. Ha estat durant la secció de successos de la periodista Mayka Navarro quan s'ha pogut escoltar bordar a uns gossos. En efecte, es tractava dels dos gossets de la periodista el Simón i la Lola, de 4 i 2 anys respectivament.

"Mira, mira, no m'ho puc creure!", ha començat exclamant Melero en veure que apareixien al plató. "Oi oi, oi per favor, però quina sorpresa és aquesta?", ha continuat dient. "Vina Simón!", ha dit Navarro a un dels seus gossos, mentre Melero intentava sense èxit agafar-ne a un dels dos: "Oi que se m'escapa. Com és que no em deixa?". "Perquè ells són mols seus…", li ha dit la Mayka.

Melero ha reconegut que ja havia sospitat alguna cosa durant l'emissió del programa. "Escolta jo abans quan parlava la Sara (la periodista encarregada de els xarxes socials) els havia sentit". Tot i això, s'ha mostrat entusiamada amb el moment: "Però com són per favor!"

L'Helena i la Mayka amb els seus gossos a TV3

"Avui els havia de portar al veterinari i he demanat a TV3 si els podia portar aquí. La Lola acaba de ser mare", ha reconeugt la Mayka. "Estan estupendes!", li ha dit Melero. "Avui és el primer dia que hem deixat els cadells sols a casa. Es diuen Lolo i Roma", ha revelat la periodista.

"Fa dos dies vaig somiar que també me'ls quedava però em comprometo aquí que no tindré quatre gossos perquè és una responsabilitat", ha reconegut Navarro. "Ai! quatre gossos a casa?", li ha preguntat Melero. "No seré una boja de quatre gossos. Ara, hauran de venir a casa a gafar-los!", ha assegurat la periodista. "Són una preciositat!", ha acabat dient l'Helena a la seva col·laboradora.

Aquest ha estat el divertit moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari