BLANCA PALOMA

RTVE revela l'elevat pressupost que destinarà per emetre Eurovisió 2023 des de Liverpool

La cadena pública detalla que destinarà 656.672 euros, una xifra superior a la que la cadena va destinar a l'edició del 2022 de Torí

Blanca Paloma a la "Barcelona Eurovision Party"

RTVE ha fet públic l'import que pagarà per emetre Eurovisió 2023 que se celebrarà a Liverpool el proper dissabte 13 de maig.. A falta d'un mes i mig per a la celebració del certamen musical, la presidenta interina de la Corporació pública, Elena Sánchez, ha revelat davant la Comissió de control al Senat el pressupost que destinarà per la participació de la cantant il·licitana Blanca Paloma.

El pressupost serà de 656.672 euros, una xifra superior a la que la cadena va destinar a l'edició del 2022 des de Torí, que va ser de 637.984,18 euros.

Segons va detallar el diari Público el passat 14 de març, aquest increment es deu a la taxa que la cadena pública paga a la UER per participar i emetre Eurovisió, i que aquest 2023 serà de 347.697 euros (+45.000 que al 2022). La raó d'aquesta pujada és que aquest any participen tres països menys (37) que en l'edició de Torí.

També augmenta la inversió a l'escenografia de Blanca Paloma, que el citat mitjà xifra en 20.000 euros per a la partida d'"ambientació" (-5.024 respecte al 2022) i 41.500 euros per a "lloguers d'equipament tècnic" (+30.700 que en l'edició del 2022).

Un altre dels motius de l'increment del pressupost és que aquest any s'han inclòs els 52.156 euros destinats a la producció del videoclip oficial de Blanca Paloma. Un fet que en el cas de Cahnel va anar a compte de la discogràfica de la cantant catalana.

Així serà la cobertura de TVE

Pressupostos a banda, la cadena pública també ha detallat com serà la cobertura que farà del Festival. Com ja va fer en l'edició de Torí, La 1 emetrà les dues semifinals del certamen, que se celebraran els dies 9 i 11 de maig i la gran final del dia 13.

La presidenta interina de RTVE també ha confirmat que Tony Aguilar i Julia Varela repetiran al capdavant de la retransmissió d'Eurovisió.

ETIQUETES:

Deixa un comentari