UNA MIQUETA

Rosalía i Rauw Alejandro parlen català amb Ibai Llanos: "N'ha après per supervivència"

El cantant porto-riqueny reconeix que ha hagut d'aprendre l'idoma per entendre les converses entre Rosalía i la seva família

Rauw Alejandro i Rosalía

Rosalía ha tornat a demostrar que a banda de triomfar com a cantant també és una gran professora de català. La cantant de Sant esteve Sesrovires (Baix Llobregat) i la seva parella, el també cantant porto-riqueny Rauw Alejandro, han participat en una entrevista amb el popular streamer Ibai Llanos, per explicar alguns dels detalls del seu primer disc en comú que es publicarà aquest divendres.

Es tracta de la primera conversa que la parella ha fet conjuntament i que ja s'ha convertit en viral a les xarxes. Tot ha sorgit arran de les paraules de Rosalía cap a Llanos per haver après català: "Tu parles català molt bé!". "Una mica, però tinc accent", li respon ell. En aquest instant, la noia anima al seu xicot a dir algunes paraules: "Tu també, baby". Tot i això, Rauw Alejandro assegura que l'única paraula que sap dir és "una miqueta".

Però Rosalía l'anima a continuar: "Tu saps dir 'vamos allá' en català". Alejandro s"ho pensa uns segons i es llança: "Som-hi". "No sé com te'n recordes", celebra ella.

Rauw Alejandro i Rosalía

Llanos també els pregunta si entre ells parlen en català. "Amb la família sí", respon la cantant, abans d'assegurar que el seu xicot "N'ha après per supervivència". Ell ho confirma: "Volia saber si em criticaven. Imagina't allà, amb l'àvia i tothom parlant en català, i jo assegut al sofà".

ETIQUETES:

Deixa un comentari