PRESENTADORA

Marta Torné explica com va viure l'error de les votacions a "Eufòria": "No teníem res preparat per si fallava"

La presentadora del concurs musical de TV3 va celebrar 45 anys la nit de l'estrena del programa convidant a hambugueses per a tot l'equip

Marta Torné a "Eufòria"

La primera gala d'Eufòria va ser tot un èxit d'audiència amb 381.000 espectadors i un 22,4% i un espectacular 36,3% en els espectadors de 4 a 12 anys i un 44,1% en la franja de 13 a 24 anys. 

Aquest dijous, Marta Torné va ser entrevistada al Versió RAC1 on va explicar com va viure l'emissió de la primera gala. "El dia de l'estrena era el meu aniversari. Vaig fer 45 anys i vaig convidar a tot l'equip a menjar un McDonald's", va començar explicant la presentadora.

Torné també va fer referència a les dificultats que té per recordar el nom dels concursants. "Per què no es poden dir Montserrat, Teresa, Joan…?", va dir amb ironia. "Em sap greu pels concursants, jo vaig proposar a la direcció del programa que portéssin una etiqueta amb el seu nom però em van dir que no", va revelar.

Torné menjant hamburgueses després de la gala

"No teníem res preparat"

Tot i l'èxit esclatant, un dels moments de la nit va arribar durant el moment de la segona votació per salvar a un tercer concursant, quan l'aplicació va fallar. Marta Torné i Miki Núñez visiblement desconcertats, van demanar calma als espectadors i davant la impossiblitat d'arreglar el problema finalment es va decidir que el tercer més votat de la primera votació seria el concursant salvat.

Una situació que va causar cert nerviosisme especialment en el cantant de Terrassa que va deixar anar perles com aquestes: "Siusplau direcció això està sent bastant dur. Hem esperat massa ja, a 'tomar pel sac'. Hem esperat 10.000 hores" o "Nosaltres no en tenim la culpa". Torné tampoc es va quedar curta: "Jo amb aquesta gala he envellit cinc anys", va espetar en ple directe.

Una situació que finalment van poder resoldre però que segons va reconèixer la presentadora a RAC1, "el que és fort és que no teníem res preparat per si fallava l'aplicació per votar i podria haver passat a la primera votació". "El que està clar és que la decisió l'ha de prendre el públic. Si no ho haguéssim pogut resoldre ho hauríem posposat a la propera gala", va afegir.

Miki Núñez i Marta Torné a la gala 1

ETIQUETES:

Deixa un comentari