DECLARACIONS SONADES

Laura Fa critica l'entrevista de Gerard Piqué a RAC1: "Jordi Basté li ha salvat la vida"

"Ha estat una gran decepció! Que dispari contra el paper de Shakira com a mare m'ha sobtat moltíssim", ha criticat la periodista del cor

Laura Fa, analitzant l'entrevista de Gerard Piqué

L'entrevista que Gerard Piqué ha concedit aquest dimarts a El Món a RAC1 de Jordi Basté ha provocat un terrabastall per algunes de les seves declaracions sobre els fills, Shakira i el cas Dani Alves. Aquesta tarda, el Planta baixa, ha fet una connexió en directe amb la periodista del cor Laura Fa, que juntament amb Lorena Vázquez va destapar la ruptura de l'exblaugrana i la cantant colombiana.

Fa ha analitzat l'entrevista i s'ha mostrat molt crítica amb el futbolista. "Ha estat una gran decepció! Que dispari contra el paper de Shakira com a mare m'ha sobtat moltíssim", ha començat dient la periodista. "Des d'aquesta perspectiva no sé si era bo que els nens el veiessin morrejant-se amb la seva nova nòvia en un concert… Trobo que buscar la responsabilitat com a mare a Shakira per una cançó i no a Piqué pels seus actes és profundament irresponsable", ha criticat Fa.

"Podia no haver contestat a res de la cançó i fent-ho ha buscat la polèmica i fer-li mal com a mare", ha afegit molt contundent.

La periodista també ha fet referència a les paraules de Piqué en les que ha reconegut que tornaria a portar el seu fill Milán als directes que fa a la Kings League. Recordem que la cantant colombiana va emetre un comunicat criticant que el seu exmarit fes partícep al seu fill de 9 anys dels programes que Piqué fa al costat d'streamers molt populars i i on s'utilitza un vocabulari poc adient.

Piqué i el seu fill Milán a un directe de la "Kings League"

"Estic molt sobtada. Segur que aquesta declaració ha fet trontollar a Shakira", ha afegit Fa, abans d'assegurar que "segur que ella està informada del que ha dit a l'entrevista i no li haurà agradat gens".

"Jordi Basté li ha salvat la vida"

Un dels moments més polèmics de l'entrevista ha estat quan Jordi Basté li ha preguntat a l'exfutbolista per la pressumpta violació de Dani Alves a una dona a una discoteca de Barcelona. Piqué s'hi ha referit d'aquesta manera: "La justícia ha de fer la seva feina i fins que no em diguin que hi han proves crec que hem d'esperar. Jo vull esperar al que digui el jutge, i a partir d'aquí, ajudar sobretot a la víctima en el procés".

Una resposta que ha sorprès al propi Basté: "Les proves de la víctima són bastant clares eh". Per a Fa, l'exblaugrana "portava molt mal preparada aquesta pregunta que era evident que li farien".

I ha afegit: "Crec que Jordi Basté li ha salvat la vida perquè Piqué ha començat a embolicar-se dient que el coneixia… Només li ha faltat dir: 'Amb 'lo' maco que és'. A més, ha dit que el més fàcil és acusar. I quan Jordi basté l'ajuda dient que hi han moltes proves, ell acaba rectificant".

ETIQUETES:

Deixa un comentari