MOLT CRÍTIC

Jorge Javier Vázquez esclata contra Alaska i Mario Vaquerizo pel seu suport al PP: "Em dol a l'ànima"

El presentador de "Sálvame" ha publicat un dur article contra la parella decebut pel seu posicionament polític cap a l'extrema dreta

Jorge Javier Vázquez, molt molest amb Alaska i Mario Vaquerizo

Jorge Javier Vázquez ha publicat aquest dimecres una dura carta contra Alaska i Mario Vaquerizo titulada 'Alaska i Mario, la gran decepció'. El presentador de Sálvame s'ha mostrat molt crític amb la parella per la deriva política que han agafat darrerament, especialment en el cas de Vaquerizo.

Tot ha sorgit arran de l'entrevista que el cantant va protagonitzar el passat dissabte al programa Déjate querer de Paz Padilla on va arribar a comparar la situació actual amb la dictadura franquista. "La meva família ha viscut una dictadura i jo ara em sento identificat. No pots dir el que penses. Se suposa que havíem avançat molt", va dir Vaquerizo.

Unes declaracions que han aixecat polseguera i que Vázquez ha volgut respondre amb contundència. El català comença el seu text de Lecturas assegurant que ha estat el text que més li ha costat de fer "pel que han significat en la meva vida". I és que tal i com reconeix "quan estudiava B.U.P. portava folrada la meva carpeta amb fotografies de la cantant".

"Creus que no podem dir el que pensem? Llavors sembla que escoltes poc a la teva dona compartint micròfon amb un ésser l'única que només té com a virtut vomitar falsedats i imputar falsos delictes amb la mateixa facilitat que es dicten els números de l'euro milió", ha escrit Jorge Javier en referència a la participació d'Alaska a la tertúlia matinal de Federico Jiménez Losantos a EsRadio.

"A mi, com a tants d'altres, ens dol veure a Alaska dins d'aquest cercle", assegura, abans d'afegir: "No entenc que treballi amb un dels majors propagadors de l'odi d'aquest país. Cada vegada que Alaska li riu alguna gràcia o es queda callada, molts dels seus seguidors rebem una hòstia de realitat".

Alaska i Mario Vaquerizo amb Jiménez Losantos

El de Telecinco també ha tingut paraules molt dures pel seu marit. "Mario, potser, aquesta gent que portem ovacionant-te incondicionalment des de fa una pila d'anys, estem farts que confabulis d'una manera tan descarada amb representants d'un partit que s'oposa a la consecució de drets i llibertats que tinguin a veure amb les dones i el col·lectiu LGTBI+: avortament, matrimoni, trans".

"Em dol veure a Mario menjant-se a petons amb Díaz Ayuso"

Lluny de quedar-se aquí el de Badalona també critica la bona relació de Vaquerizo i Isabel Díaz Ayuso. "Em dol a l'ànima veure a Vaquerizo menjant-se a petons amb una senyora (Díaz Ayuso) que va manifestar als micròfons on col·labora Alaska, que era una pesadesa que la setmana de l'Orgull durés tot un mes, quan precisament gran part de la gent que us adora tant a tu com a la teva senyora pertany al col·lectiu"

"Una senyora que fa bromes de dubtós gust sobre la llei trans, que és el mateix que dir que s'està rient en tota la cara de les coristes que ha portat Fangoria a les seves gires. Una senyora que qualifica l'avortament d'assassinat, una senyora a la qual li agrades perquè estàs casat amb una dona però que seria poc probable que t'hagués contractat per a promocionar la comunitat que presideix si fossis gai", apunta el presentador.

"Desenganyem-nos, Mario. No podem estar abraçant a unes persones que menyspreen als que senten com jo. Per aquí no passo perquè no em dona la gana. Perquè ni vull ni haig de permetre-m'ho. I perquè si això està a punt d'assemblar-se a una dictadura és perquè la senyora presidenta i els seus companys promouen una moral molt pròxima a aquesta època que vas criticar a 'Déjate querer'", lamenta.

Jorge Javier també apunta que és conscient que les seves paraules faran que "el major contaminador acústic d'aquest país em dediqui una setmana fantàstica", en referència a Jiménez Losantos. "Però de la mateixa manera que Mario i Alaska se senten lliures d'abraçar als que fomenten la involució i el menyspreu a la diversitat, jo no puc censurar-me. I perdona que t'ho digui, Mario: per moltes vegades que repeteixis que ets 'políticament incorrecte', no ho ets. Al teu cap potser sonarà bé, però les teves accions et retraten", prossegueix.

"A tu i a Alaska us va molt bé la vida"

Per acabar, el presentador apunta a les properes eleccions que se celebraran aquest any a l'estat espanyol: "Temps difícils. Tant a tu com a Alaska us va molt bé la vida. Podeu votar a qui us doni la gana, faltaria més. Però pensa també que la llibertat està molt bé quan la poden exercir tots. I molta d'aquesta gent a la qual abraces sembla no tenir molt clar aquest concepte ni farts de canyes. Només l'entenen quan està dissenyada per i per a ells".

ETIQUETES:

Deixa un comentari