PRESENTADOR

Jaume Barberà parla de censura a TV3 i defensa 8tv: "M'havia de mossegar la llengua, aquí tinc llibertat"

El veterà presentador va ser el convidat d'"El Circ" de Frank Blanco per parlar de l'estrena del nou programa "Més Singulars"

Jaume Barberà a "El Circ"

L'històric periodista de TV3 Jaume Barberà, ha fitxat per 8tv. El presentador de 67 anys que ja estava jubiltat, després de trenta anys a la cadena pública presentant programes com Bon dia CatalunyaParal·lel o Singulars, estrena un nou espai a partir del diumenge 15 de març a les 22.50. Es tracta de Més Singulars, emulant el nom d'un dels seus darrers programes a TV3.

El nou programa farà un repàs a l'actualitat de la setmana i comptarà amb un entrevistat principal, una tertúlia on es tractaran temes de política, però també de necessitats ciutadanes i el punt d'humor final amb l'actor de Lo Cartanyà. Abans de l'estrena, el presentador va ser el convidat d'El Circ de Frank Blanco de dilluns 6 de març.

"Jo quan estava a TV3 m'havia de mossegar bastant la llengua. Aquí tindré més llibertat d'acció, no se m'ha posat cap límit", va espetar Barberà. Tot i això, no va voler posar més llenya al foc i va defensar la seva etapa a TV3: "M'ho ha donat tot. No vull parlar malament. Estic molt content i agraït".

En canvi, sí que es va voler mullar en dir quin programa troba a faltar a la graella de TV3: "M'agradaria que féssin un gran programa de prime time sobre actualitat política com tenien fins fa poc".

Jaume Barberà a 8tv

"És un orgull per tots els que treballem a 8tv", va celebrar Blanco. "Deixa'm dir-te que jo pràcticament he passat tota la meva vida professional a TV3 i TVE. Vinc de dos gegants, molta gent, molts recursos… I ara experimento a una televisió més petita, però amb el poc temps que porto aquí he vist una passió, unes ganes de fer coses que he quedat meravellat. Poca gent fa moltes coses a 8tv", va explicar Barberà.

"Catalunya necessita 8tv"

El veterà presentador va voler explicar perquè tot i estar jubilat, va decidir acceptar la proposta de 8tv: "Vull ajudar a la primera televisió privada de Catalunya. La necessitem de veritat i en Nicola Pedrazzoli ho està intentant".

"Ens podem creure molt això d'una Catalunya independent però fins ara si no treballaves a TV3 no tenies cap altra possibilitat. Ara tenim una televisió privada que vol créixer. Penso que com a país la necessitem. Així hi haurà més competència i TV3 s'espavilarà. És bo per a tothom", va afegir.

ETIQUETES:

Comentaris ( 2 )

  1. Xavi

    Si, si, molta llibertat d'expressió a 8tv, però aquesta emissora no aixeca el cap, i el motiu principal deu ser el groguisme i el efectisme dels seus programes. Els millors temps de aquesta emissora, quan estaven el Cuní i el Arús, sembla que han passat a millor vida.

  2. jaume

    És veritat que Catalunya necessita una televisió privada. Però és que 8TV és un fracàs, ja que la seva programació no és íntegrament en català i això ha fet que 8TV hagi fracassat. Crec que en aquest nivell ja és evident que el grup de 8TV ha fracassat i espera que 8TV emeti íntegrament en català crec que ja és impossible. Cosa que el que fa és que 8TV poca competència faci a TV3, ja que TV3 té el monopoli del català. I només una empresa de forra d'Espanya que faci un canal de televisió íntegrament en català pot fer competència a TV3 mentrestant TV3 tindrà el monopoli de canals de televisió en català i, per tant, els oients que vulguin televisió en català.

Deixa un comentari