DUEL DE TITANS

Antena 3 estrena la 10a temporada de "Tu cara me suena" que se les haurà de veure amb "Eufòria"

El concurs musical presentat per Manel Fuentes s'emetrà a partir d'aquest divendres amb 9 famosos i una nova casella al polsador

Manel Fuentes, presentador de "Tu cara me suena"

Antena 3 estrena aquest divendres 24 de març la desena temporada de Tu cara me suena. El concurs musical presentat per Manel Fuentes comptarà amb la participació d'Agustín Jiménez, Alfred García, Andrea Guasch, Anne Igartiburu, Jadel, Josie, Merche, Miriam Rodríguez i Susi Caramelo com a concursants.

"Ja fa 11 anys que el vam posar en marxa", va celebrar Carmen Ferreiro a la roda de premsa de presentació de l'espai a la qual va poder assistir elmondelatele.cat. Tinet Rubira, director de Gestmusic, la productora del programa, va assegurar que estem davant d'"una edició per sobre de la mitjana. En cada gala hi ha 3 o 4 números per quedar-se amb la boca oberta".

Entre les novetats de la nova temporada, Rubira va explicar que "hem de ser molt prudents amb les novetats perquè hi ha molts talibans del format que no volen que canviïs moltes coses". Tot i això, va avançar que han introduït la casella 'Duel', en la qual dos concursants imitaran al mateix artista durant la mateixa gala, encara que no amb la mateixa cançó ni amb la mateixa caracterització.

Carlos Latre repetirà com a membre del jurat

"És una putada, perquè vol dir que a dos concursants els toca el mateix artista, amb la qual cosa veus en una mateixa gala dos acostaments al mateix artista. I això pot ser cruel segons amb quins concursants et toqui en el duel", va puntualitzar Tinet Rubira.

L'altra novetat és que totes les gales d'aquesta desena temporada seran gravades, inclosa la final. Per tant, serà el públic present del plató (unes 600 persones), seran les que decideixin al guanyador.

Els concursants de la nova edició de "Tu cara me suena"

Duel de titants

L'estrena de la nova edició s'haurà de veure les cares amb un altre gran format d'èxit com és Eufòria. Cal recordar que l'única vegada que el talent de TV3 i el d'Antena 3 es van veure les cares va ser la nit de Reis d'aquest 2023. TV3 va emetre el concert d'Eufòria al Sant Jordi i va aconseguir 298.000 espectadors i un 15,3%, mentre la gala especial de Tu cara me suena es va quedar amb 240.000 i un 14,9%.

Les imitacions de la primera gala

Andrea Guash es convertirà en Chanel per interpretar el seu SloMo, Susi Caramelo serà Tefi C i Josie defensarà a Julio Iglesias. Alfred García es caracteritzarà de Chris Martin per a imitar a Coldplay, Jadel interpretarà a Nathy Peluso, Merche imitarà a Olivia Newton John, Agustin Jiménez serà Chimbala, Miriam Rodríguez es convertirà en Camila Cabello i Anne Igartiburu provarà sort amb la imitació de Thalía.

ETIQUETES:

Deixa un comentari