SEGONA EDICIÓ

TV3 arrenca els càstings de "La Puntual", la nova temporada d'"El llop" d'Àngel Llàcer

La segona temporada del concurs "El llop" buscarà actors amateurs per representar "L'auca del senyor Esteve", de Santiago Rusiñol

"La Puntual" (TV3)

Aquest dilluns 20 de febrer ha començat el procés de selecció per participar a La Puntual, la segona temporada del programa El llop d'Àngel Llàcer. En aquesta ocasió, l'espai busca els millors actors amateurs del país per representar "L'auca del senyor Esteve", de Santiago Rusiñol.

La primera temporada del programa es va tancar amb una audiència mitjana de 288.000 espectadors i un 13,7% de quota, liderant la majoria de dies la seva franja d'emissió. El capítol més vist va ser el tercer, amb 307.000 (15,4%).

A la segona edició rebatejada com La Puntual es tornarà a veure el procés de creació d'una representació teatral des de zero, sent testimonis de totes les fases tècniques i artístiques necessàries fins a representar l'espectacle.

Amb l'entreteniment com a punt de partida i amb la voluntat de reivindicar i dignificar el teatre amateur del nostre país, Llàcer i el seu equip voltaran per Catalunya per formar la companyia i viure tot el procés d'assajos fins al dia de l'estrena. 

El càsting

Per participar en el càsting, les persones majors de 18 anys interessades han d'enviar un vídeo en horitzontal de màxim dos minuts en què es mostrin les seves habilitats interpretatives. El vídeo s'ha d'acompanyar d'un currículum actualitzat al correu càsting@lapuntualtv3.cat, amb data límit del 12 de març.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Coro

    Magradaria apuntarme al casting.

Deixa un comentari