EMBOLIC

Netflix fa marxa enrere i atura el seu pla per eliminar els comptes compartits

La plataforma elimina la pàgina web que informava de la mesura que pretenia bloquejar els comptes compartits

Netflix

Netflix havia anunciat fa només uns dies que bloquejaria tots els comptes compartits que no féssin servir la mateixa connexió wifi de la llar a la que viuen habitualment. Però la plataforma ha rectificat per sorpresa aquest divendres i ha anunciat que fa marxa enrere, si més no de moment.

La mesura que s'havia de començar a aplicar aquesta mateixa setmana, ha desaparegut de la pàgina web en la qual s'anunciava l'inici del bloqueig als comptes compartits. Una acció que pretenia augmentar el nombre de subscriptors, i és que Netflix calcula que dels seus més de 230 milions de subscriptors, més de 100 milions són perfils compartits amb persones que no viuen al mateix domicili.

De moment es desconeix si la plataforma seguirà endavant amb aquesta iniciativa que pretenia bliquejar aquells dispositius que no es connectessin almenys una vegada al mes a la connexió a internet del titular.

Aquesta petició de verificació també es faria quan es detectés que l'usuari accedeix "de manera persistent" a un compte des de fora de la llar del propietari. "Les persones que no visquin a la teva llar hauran d'utilitzar el seu propi compte per veure Netflix", avisava la plataforma.

D'altra banda, Netflix també havia alertat als usuaris que iniciïessin una sessió des d'un dispositiu situat a fora de la seva llar original també es podrien trobar que no puguessin reproduir els continguts.

Pel que fa a aquelles persones que es trobessin fora de casa o de viatge, haurien de sol·licitar un codi temporal per accedir a la plataforma durant set dies.

ETIQUETES:

Deixa un comentari