CONTUNDENT

Lluís Marco, històric actor de sèries com "Poblenou", carrega contra TV3: "Sobren 2.000 persones"

El popular actor ho va dir en una entrevista a "El Circ" de 8tv: "Tenen un gran problema econòmic i han de dir la veritat"

Lluís Marco a 8tv

L'actor Lluís Marco que ha protagonitzat una llarga llista de personatges a sèries mítiques de TV3 com Poblenou, Estació d'enllaç, Dinamita, Mirall trencat o Ventdelplà, va ser el convidat d'El Circ de 8tv d'aquest dimecres i no es va mossegar la llengua per destapar els problemes que a parer seu, té la cadena pública.

Segons l'actor, que acaba de gravar la sèrie La mirada de la fiona amb la Llol Bretran i que s'emetrà properament a TV3, la cadena "té un gran problema econòmic i han de dir la veritat". "No vull dir que sobren 2.000 persones, que estan allà treballant i el 80% no saben on col·locar-les… però sí, ho crec i ho assevero", va espetar Marco.

Unes paraules que van sorprendre als col·laboradors de l'espai de 8tv, que no van dubtar en advertir-lo d'una possible reacció en contra seva: "Se me'n fum el que em puguin dir. A la meva edat ja dic el que penso. Però la gent no ha d'ignorar que les coses es fan velles i s'han de renovar".

Lluís Marco a 8tv

"Les sèries d'ara han perdut qualitat"

L'actor de 73 anys ho va dir després de secundar les paraules de Joel Joan en les que va criticar al cinema en català. Per a Marco, el problema rau en la poca inversió que la cadena pública fa a les noves produccions: "És un problema de pressupost. No hi han diners".

Marco també va ser molt contundent pel que fa a la qualitat de les sèries que es fan ara: "Jo miro sèries nòrdiques. Abans quan vam arrencar amb 'Poblenou' ens vam arribar a posar gairebé a l'alçada de les sèries americanes. Jo crec que ara han perdut molta qualitat".

"Quan era jove i anava a Madrid em deien: "Los catalanes que buenos soys, hay que ver lo bien que lo haceis. Soys la leche". Ara quan hi vaig em diuen: que coño quereis más!", va afegir.

"Treballo menys a Espanya per ser independentista"

Marco també va respondre a les paraules de l'actor Eduard Fernández de fa uns dies al diari El País, on va afirmar que no el contracten a Barcelona "per la política lingüística" de Catalunya. "No és realment això. Em sap greu que digui que no té bolos perquè ve en castellà, no som tan importants. Jo podria dir que treballo menys a Espanya, on tenia molt de mercat, perquè m'he declarat independentista", va dir l'actor a 8tv.

ETIQUETES:

Comentaris ( 4 )

 1. Eva

  Per favor, contracteu un redactor que no faci faltes d'ortografia ni gramaticals! no he pogut acabar de llegir l'article del mal que fan!

  1. Redacció

   Gràcies per l'advertiment Eva. Ja hem revisat el text!

 2. Joan

  Fa anys que es sap això…
  Hi ha tots els "recomanats" de CDC,del PSOE i ara els d'ERC….( i en marxen pocs…)
  Acabarà com Canal 9, per desgràcia….

 3. jordi

  té raó, el que no pot ser és que la
  major part del pressupost. es vagi en personal quant tindria que ser dedicat al producció.

Deixa un comentari