14 ANYS

Jorge Javier Vázquez parla del seu futur i diu perquè no haurien de cancel·lar "Sálvame"

El presentador ha reflexionat sobre el futur del programa de Telecinco: "És el programa que més operacions a cor obert ha resistit"

Jorge Javier Vázquez a Telecinco

Jorge Javier Vázquez ha concedit una entrevista a la web de Telecinco en la qual ha reflexionat sobre la situació que viu Sálvame després de prop de 14 anys en antena. Un espai que després d'anys de ser el rei absolut de les tardes a Catalunya i Espanya, ha patit el desgast de l'audiència i que està al punt de mira de la nova direcció de Mediaset que ja ha retallat dues hores al programa de La Fábrica de la tele.

"Jo no tinc futur. M'encanta no tenir futur. Una de les coses que més he après és a no pensar en el futur. Porto tota la vida pensant en això", ha explicat el presentador de Badalona. "El meu pare m'ho va inculcar: has de fer-te un home de profit, treballar, tenir una feina fixa… jo soc d'aquesta generació. En aquest moment de la meva vida, no", ha assegurat. "Als meus 52 anys i mig no em preocupa l'endemà, em preocupa l'avui".

"La meva situació professional ja no és la de fa deu anys. A mi em diuen que es formaria tot aquest enrenou que s'ha generat durant els darrers mesos al meu voltant i pensaria: "Mare meva què serà de la meva vida, quin horror", ha explicat, tot reconeixent que ha ara canviat: "Ara he après que passi el que passi s'accepta amb un somriure i donant les gràcies".

Jorge Javier Vázquez (Telecinco)

"'Sálvame' continua tirant, em sembla prodigiós"

El de Telecinco també ha volgut llançar una defensa aferrissada de Sálvame, explicant per què no hauria de ser cancel·lat. "Perquè continua complint una cosa fonamental, que és l'acompanyament. Crec que asseure't davant d'un aparell, posar un programa i que et continuï acompanyant amb qüestions absolutament absurdes, em sembla molt necessari", ha assegurat.

"Reivindico un programa en el qual es parli del no-res. A 'Sálvame' es parla tant del no-res, que crec que veure-ho és com meditar. Es consolida com el programa més esquizofrènic de la història de la televisió, perquè d'una banda ventilem tot el que ens passa de cara al públic, cosa que, en qualsevol empresa, et diuen que no facis. Fins i tot ensenyant tots els trucs, el programa continua tirant. Em sembla prodigiós", ha prosseguit.

"'Sálvame' és el programa que més operacions a cor obert ha resistit. I Aquí segueix", s'ha congratulat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari