AMOR REIAL

Bárbara Rey parla sense embuts de la seva relació amb Joan Carles I: Així es van conèixer, gravacions i diners

L'exvedet es va obrir en canal al programa de Risto Mejide "Viajando con Chester" sobre el seu afer amb el rei emèrit

Bárbara Rey a "Viajando con Chester"

Risto Mejide va asseure aquest dimarts al seu Viajando con chester de Cuatro a l'exvedet Bárbara Rey. El programa es va desplaçar fins al municipi madrileny de Robledo de Chavela per parlar amb l'actriu que va protagonitzar una de les entrevistes més sinceres sobre la seva relació amb Joan Carles I, quan era Rei d'Espanya.

Encara que Mejide també li va preguntar pel calvari que va passar amb el seu exmarit Ángel Cristo, que fins i tot li va arribar a disparar a les cames amb un revòlver, totes les mirades estaven posades als detalls del seu afer amb el rei emèrit.

"Al Rei el vaig conèixer l'any 1977. Ell em va localitzar i em va trucar a casa però jo no hi era. Jo estava rodant una pel·lícula i quan vaig tornar, la meva companya de pis em va dir: 'T'ha trucat un senyor que diu que és el Rei'. Jo no m'ho vaig creure i li vaig dir: 'Deixa't de tonteries perquè haurà estat algun còmic que l'imitava'", va relatar Rey sobre com va sorgir la seva història.

Però Joan Carles va insistir i va tornar a trucar-la a casa: "Em va dir que em seguia molt, que li agradava la meva feina i que seguia el que sortia de mi a la premsa, que li queia molt bé i que li agradava molt. No m'ho podia creure".

Preguntada per si després d'això van quedar, l'actriu ho va confirmar: "S'ho va treballar. Moltes trucades, moltíssimes". "La nostra primera entrevista va ser a la Zarzuela, em van enviar un cotxe i vaig anar. Estava una mica impressionada. I allà va començar tot, però no van passar determinades coses. Ens vèiem en una casa privada sempre", va revelar.

Durant aquests tres primers anys de relació amb Joan Carles I entre 1977 i 1979, Bárbara Rey va compaginar la seva relació amb el rei emèrit amb Paquirri i Carles Rexach. Un festeig que es va acabar quan va conèixer a Ángel Cristo amb qui es va casar. Tot i això, quan es van separar va reprendre la seva relació amb Joan Carles.

"Ens van gravar al llit"

Durant l'entrevista, Risto Mejide no va dubtar en preguntar-li a Bárbara Rey si era veritat que s'havia atrevit a gravar al rei Joan Carles i si li van pagar pel seu silenci. "Sí!. Ell s'havia portat molt malament amb mi. Em va perjudicar enormement a nivell professional, em va vetar ell i el seu entorn. A nosaltres ens van gravar al llit, al lloc on ens vèiem i una amiga em va aconsellar que jo també ho gravés. El que sí sé és que van entrar a casa meva i em van robar i les estan utlitzant altres persones, però jo no", va explicar.

Pel que fa al contingut de les gravacions, Rey va revelar que a les cintes es veu que estan junts i que van parlar "de moltes coses mentre eren al llit".

"Això ho estem gravant?"

Un dels moments més sonats de la conversa va ser el suposat xantatge a la Casa Reial per evitar que es publiquessin unes fotos del rei tocant-li un pit. "Això ho estem gravant? Ostres cony! Jo creia que estàvem tu i jo parlant tranquil·lament. Bé, és igual, tu sabràs després el que fas…", va deixar anar Bárbara Rey intentant esquivar la pregunta, tot i que sense sort perquè Risto va insistir.

"Ell no es va portar gens bé amb mi. Em va vetar a Televisió Espanyola i jo havia de mantenir als meus fills i ell no va fer res", va explicar l'actriu. "Jo li vaig dir que havia de mantenir als meus fills però em va dir que ell no tenia una bareta màgica… No vull parlar més d'ell, perquè no em porta bons records", va afegir molesta.

Les paraules més dures contra l'emèrit van ser per les conseqüències que va patir la seva carrera professional: "A mi em va destrossar la meva carrera totalment i quan diuen que me'n vaig beneficiar…. Jo a l'any 77 havia fet unes 43 pel·lícules i després d'estar amb ell no vaig fer res més".

Li va demanar diners a l'emèrit?

Abans d'acabar l'entrevista, Risto Mejide va tornar a treure a Joan Carles I per saber si la vedet li havia demanat diners. "Li vaig deixar entreveure que em feia falta, molta falta. Però no va servir de res, com el que sent ploure", li va contestar.

"En una ocasió en la què la meva germana estava malalta de càncer", va assegurar Rey. "No et va ajudar?", li va preguntar Risto. "No", va reconèixer ella.

ETIQUETES:

Deixa un comentari