JUBILACIÓ

Alfons Arús sorprèn i revela que podria retirar-se de la televisió: "Serà d'aquí poc…"

El presentador de La Sexta ho ha dit durant la tertúlia d'aquest dimecres amb els seus col·laboradors: "Acabaré tocant la guitarra"

Alfons Arús a "Aruser@s"

El presentador líder dels matins a Catalunya i Espanya, Alfons Arús, s'ha sincerat aquest dimarts durant l'emissió del programa Aruser@s de La Sexta. Tot ha sorgit arran d'una conversa distesa amb els seus col·laboradors parlant de la jubilació. Una possible retirada que arribaria en un dels moments professionals mes dolços del presentador que als seus 61 anys, arrasa amb cada dia amb quotes impressionants del 20 i el 25% d'audiència.

"Jo, quan em jubili, que serà d'aquí poc, no vull que em digueu 'jubileta', eh? A mi jubileta no", ha espetat Arús en ple directe davant la sorpresa dels seus tertulians. "Com vols que et diguem llavors?", li ha preguntat la seva dona, Ángie Cárdenas. "No sé, però jubileta no, és horrible", li ha respost ell. "És edadisme, aquí molt edadisme", ha afegit amb ironia.

"T'hauràs de buscar alguna afició, perquè si no t'avorriràs", li ha etzibat una altra de les col·laboradores amb una certa sorna. "No, clar, no tinc cap afició Benítez. Cap ni una. Jo m'aixeco pels dematins i dic: Què sé fer? Res'", ha assegurat Arús en to de broma Arús.

Ángie Cárdenas aquest dimecres a "Aruser@s"

En aquest moment, la resta de companys s'han llançat a fer-li suggeriments per quan decideixi retirar-se de la televisió. Uns l'han animat a comprar-se un estoig per pintar i d'altres a fer bricolatge. "I acabaré tocant la guitarra, no et fot", ha espetat ell. "Quan comencis a pintar ja t'avisarem de que alguna cosa no funciona", li ha respost la seva dona.

En veure que els col·laboradors seguien fent conya sense aturador, el presentador els ha demanat que deixéssin d'especular amb el seu futur: "Escolta, us podeu posar amb les vostres vides i deixar-me a mi tranquil a la meva gandula a Benidorm?".

La conversa l'ha acabat un dels germans Broc amb una anècdota familiar: "El meu pare quan es va jubilar va començar a col·leccionar canaris, ho dic per si t'interessa. No li'n queda ni un, estan tots morts". "Em sembla 'estupendo, parlaré amb ell", ha sentenciat Arús. Hi ha Alfons per estona.

ETIQUETES:

Deixa un comentari