MALA RATXA

Yolanda Ramos se sincera sobre la seva depressió a TVE: "No estic preparada per a la vida"

L'actriu va visitar el programa "Las tres puertas" i va parlar sense manies sobre els seus problemes de salut mental

Yolanda Ramos a "Las tres puertas"

La popular actriu Yolanda Ramos va ser una de les convidades del programa Las tres puertas de María Casado a La 2 de TVE d'aquest dimecres. Ramos de 54 anys, no va deixar indiferent als espectadors del programa per la seva sinceritat a l'hora de parlar de la seva salut mental, la qual no passa pel seu millor moment.

Com és habitual en l'actriu de Cerdanyola del Vallès, va parlar sense complexes en aquest cas de la depressió que pateix, confessant que està passant per "una mala temporada" a nivell personal. "Soc massa sensible a uns nivells que a vegades penso que no estic preparada per a la vida. És com un buit", va revelar.

"En el meu ofici, vius de la teva ànima. Vius oberta en canal. La humilitat en la meva professió no està bé vista", va explicar l'actriu, que també va revelar que havia estat recentment diagnosticada amb un Trastorn per Dèficit d'Atenció sense Hiperactivitat, una malaltia que implica problemes per mantenir l'atenció.

"Em paguen menys perquè dono aspecte com de boja"

Ramos també va reflexionar sobre com la seva manera de ser més humil, ha fet que alguns no se l'hagin pres de debò: "A vegades, la meva sinceritat s'ha aprofitat per pagar-me menys. Perquè dono un aspecte com de boja". L'actriu va parlar dels seus incis complicats al cabaret d'El Molino de Barcelona amb només 25 anys: "Vaig començar molt de zero, tant de zero que pel meu caràcter no em prenen de debò, és per la meva sinceritat, la meva humilitat".

Unes reflexions que van fer que la presentadora li preguntés si creia que la vida valia la pena: "Doncs no ho sé. Com no em van preguntar si volia venir… Soc aquí i no m'ho pregunto molt, tiro endavant".

ETIQUETES:

Deixa un comentari