SURREALISTA

Un espontani es cola a "La Resistencia" de David Broncano durant una entrevista: "Això està preparat?"

El presentador i l'actriu Vicky Luengo van haver d'interrompre la seva conversa per una discussió entre l'equip de seguretat i un intrús

L'equip de seguretat de "La Resistència" expulsa a l'espontani

La resistencia de David Broncano a Movistar Plus va rebre aquest dimarts a l'actriu Vicky Luengo, amb motiu de la seva nominació al Goya a Millor Actriu pel seu paper a la pel·lícula Suro. Però la nota destacada de la nit la va protagonitzar un espontani que es va colar durant l'entrevista.

"Què passa?", es va preguntar desconcertat Broncano havent d'interrompre l'entrevista en sentir un rebombori a les grades. "Que s'ha colat algú?", va dir el presentador, sorprès, mentre Luengo va deixar anar que "s'estan barallant".

En aquest moment, les càmeres del programa van enfocar a la llotja, on dos membres de l'equip de seguretat semblaven discutir amb un desconegut al qual se li havia pixelat la cara. "Però quin és el problema?", va exclamar l'intrús, mentre intentaven que abandonés el teatre.

Fints i tot es va poden sentir com li retreien que havia entrat als camerinos del programa i que "aquí no pots estar". "T'estàs equivocant, que jo treballo aquí", va dir l'home, mentre sortia de la sala del teatre seguit per l'equip de seguretat i un membre de l'equip del programa. "Però això? Això està preparat? Què creepy tot..", es va preguntar incrèdula Luengo.

Vicky Luengo, incrèdula a "La Resistencia"

"He parlat amb ell abans"

Broncano no va poder evitar riure's del moment amb les últimes paraules de l'intrús: "'Me'n vaig perquè vull', ha dit. I mentrestant tres persones l'empenyen fora. M'encanta aquesta actitud".

"Però a aquesta persona jo l'he vist per aquí sota abans. Jo he parlat amb ell als passadissos. T'ho dic en serio", va explicar just després l'actriu. "Doncs sí que s'ha colat", van reconèixer des del programa.

"Però què t'ha dit?", va preguntar-li Broncano. "Doncs normal, hola, què tal? Estàs bé?", va dir Luengo, mentre el presentador es va mostrar perplex. Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari