CONFESSIÓ

Risto Mejide se sincera al "Chester": "Fa quatre anys que no parlo amb la meva mare"

El presentador català va revelar que se sent "en conflicte" sobre la possibilitat de reprendre el contacte, ni que sigui per la seva filla

Risto Mejide a "Viajando con Chester"

Viajando con Chester, el programa de Risto Mejide a Cuatro va viatjar aquesta setmana a Bunyol (València) per conversar amb el periodista Màxim Huerta. Una trobada en la què els dos van obrir-se com no ho havien fet mai fins ara, parlant de les seves intimitats familiars.

"Tenia moltes ganes de xerrar amb tu perquè crec que tots dos ens trobem en un moment, molt adequat per tenir aquesta conversa", va confessar el català al seu convidat, que va aprofitar per preguntar-li si "estàs bé". "Estic en això", va admetre el presentador. "Per això tinc moltes ganes de parlar amb tu, perquè crec que som dues ànimes ferides", va afegir Mejide.

I en efecte, després que Huerta parlés de la complicada relació que tenia amb el seu pare, Risto va deixar el seu paper d'entrevistador per uns moments i es va sincerar revelant que fa quatre anys que no es parla amb la seva mare.

La confessió es va produir després que Mejide preguntés a l'escriptor quin considerava que era el seu millor llibre. El fugaç exministre de Cultura i Esports li va respondre que l'últim que ha publicat, on també parla de l'apreci que té cap a la seva mare.

"M'ha costat molt llegir-lo. Ha estat una hòstia important. Em costava avançar", va reconèixer el publicista, que fins i tot va revelar que la seva mare "no sap que soc aquí; ella no sap res de la meva agenda".

Mejide i Huerta a "Viajando con Chester"

"Vam tenir una discussió molt grossa"

"Ens vam barallar, vam tenir una discussió molt grossa i…. fins avui", va explicar abans de revelar que just el dia de l'entrevista amb Màxim Huerta, havia rebut un missatge de la seva mare: "Avui al matí m'ha escrit".

"Quina casualitat, com és el destí. Però continuareu parlant? T'agradaria?", va preguntar-li Huerta, sorprès. "No ho sé, però jo crec que li ho dec a la meva filla, perquè ella no la coneix. Per molt que jo tingui diferències amb la meva mare, la meva filla no té la culpa. Té una àvia", va confessar el presentador.

ETIQUETES:

Deixa un comentari