VÍDEO

Manel Vidal i Joel Díaz, protagonitzen aquest divertit moment a "La Sotana" després d'abandonar TV3

Els dos membres del podcast de "La Sotana" pateixen un contratemps que desencadena una irònica reposta sobre el "Zona Franca"

Manel Vidal i Joel Díaz a "La Sotana"

Joel Díaz ha provocat un daltabaix aquest dilluns després d'anunciar que deixa de presentar el Zona Franca de TV3. Una decisió que ha provocat un comunicat de la cadena anunciant que suspèn l'emissió del programa 'sine die' i per tant, el futur del late night queda en l'aire.

Sigui com sigui, Joel Díaz ha seguit col·laborant al podcast de La Sotana on també participa Manel Vidal, el col·laborador del polèmic gag sobre el PSC i l'esvàstica nazi. Precisament Vidal, ha estat el que ha tornat a protagonitzar un dels moments del dia pel que ha dit i fet durant l'emissió del podcast.

Ha estat durant una conversa al delegat especial del Comitè de Relacions Culturals a l'Estranger de Corea del Nord, Alejandro Cao de Benós, quan Vidal li ha tirat sense voler una cervesa al damunt de Joel Díaz. "Perdó li he tirat la cervesa al Joel", ha dit Vidal sense immutar-se. "No passa res", li ha respost Díaz. "Intentem continuar", ha afegit el presentador del programa, Andreu Juanola.

Un moment en què Vidal ha deixat anar el següent: "No és el pitjor que t'he fet aquesta setmana". Una resposta que ha fet esclatar a somriures als seus companys davant la clara referència al gag que va fer al Zona Franca i que han acabat amb la dimissió de tots dos. I al que cal afegir-hi un altre participant que també estava a la taula de La Sotana, Magí Garcia, que feia de guionista del late night de TV3 i que també ha abandonat el programa.

ETIQUETES:

Deixa un comentari