AVIAT ESTRENA L'exitós podcast "La Ruïna", fa el salt a TVE i en català amb Albert Om com a primer convidat

Taltavull, Om i Fuentes a "La ruïna"

Es tracta de la versió televisiva de l'exitós podcast humorístic presentat per Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull

RTVE Catalunya havia anunciat fa només uns dies que aquest dimarts dia 10 de gener a les 23.00, estrenaria La Ruïna. Un nou programa d'humor presentat pels còmics Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull i produït en col·laboració amb El Terrat (The Mediapro Studio).

A poques hores de la seva estrena, la cadena pública ha anunciat que finalment no estrenarà el nou espai aquest i dimarts i ha deixat a l'aire la seva data d'estrena.

El programa és la versió televisiva de l'exitós podcast humorístic que els dos humoristes ja per a tot l'Estat amb el mateix nom de La Ruina. Es dona la circumstància que tant Fuentes com Taltavull també col·laboren a programes de la CCMA com el Zona Franca de Joel Díaz, el Col·lapse de Ricard Ustrell, o El matí de Catalunya Ràdio, entre d'altres.

A cada capítol, comptaran amb un convidat especial que explicarà una experiència o anècdota vergonyosa amb tot detall. Santi Millán, Thais Villas, Toni Soler, Empar Moliner, David Verdaguer i Agnès Busquets, seran alguns dels famosos que explicaran les seves vivències més ruïnoses. El públic del plató també participarà del programa, amb les seves experiències més increïbles. Aquí la pitjor història guanya.

Si res canvia, el primer convidat serà el periodista de RAC1, Albert Om. El presentador recordarà com va patir un robatori a Les Rambles, mentre tenia una conversa surrealista amb la policia. Per la seva banda, el públic del programa parlarà de situacions viscudes en una Animal Party molt humida a Milà, d'empassar-se una bala o confondre la persona amb qui te'n vas al llit.

ETIQUETES:

Deixa un comentari