EXCLUSIVA

La segona edició d'"Eufòria" emetrà totes les seves gales en directe i amb televot

El concurs musical que tornarà al març amb 16 nous concursants incorpora novetats en la seva dinàmica i dona més poder als espectadors

El plató del càsting d'"Eufòria"

TV3 ja ha iniciat la construcció del plató de la segona edició d'Eufòria que s'estrenarà a mitjans del mes de març. Segons ha pogut saber elmondelatele.cat, el programa es tornarà a emetre des del plató 1 dels Estudis de Sant Joan Despí, el més gran que té la cadena pública i des d'on s'han fet grans programes com La Marató.

Marta Torné i Miki Núñez repetiran com a presentadors del talent musical que va ser la revelació de la temporada passada que va arribar al clímax amb la gala final que va reunir a 472.000 espectadors i un 29,7% de quota. Tot i això, el programa tornarà amb algunes novetats.

Plató 1 de TV3 a Sant Joan Despí

Televot i gales en directe

A diferència de la primera edició, en la qual les primeres gales es van emetre en fals directe, és a dir, que es gravaven unes hores abans de la seva emissió per TV3, ara totes les gales seran en directe. Això farà possible que tots els espectadors des de casa seva seran els qui decidiran els concursants eliminats des del primer moment gràcies al televot de l'app de TV3.

Un fet destacable respecte a la primera edició, quan els primers expulsats només els van decidir el centenar de persones que estava present al plató. En total seran 16 concursants que ja han estat escollits després de superar el procés de càsting al qual es van inscriure més de 2.300 persones, mil més que a la primera edició.

Pel que fa a l'equip dels coaches, també hi haurà novetats. L'actriu Carol Rovira no repetirà i al seu lloc s'incorporen l'actriu Paula Malia i la cantant Clara Luna, com a coach d'interpretació i coach de veu, respectivament.

Daniel Anglès repetirà com a director artístic al capdavant del disseny de les actuacions del programa, al costat del coreògraf Albert Sala i de Jordi Cubino, que serà el productor musical de la nova temporada.

Plató d'Eufòria' (TV3)

ETIQUETES:

Deixa un comentari