CANVIS

La 1 de TVE entra en la lluita per les sobretaules amb l'arribada de "La Promesa"

La cadena estrena una nova sèrie de producció pròpia i reubica l'espai del temps després del "Telediario" per reflotar l'audiència

Els protagonistes de "La promesa"

TVE estrena aquest dijous a la nit La promesa, la seva nova telenovel·la diària que arrenca amb una emissió especial en horari de màxima audiència. El segon episodi de la sèrie ja s'emetrà el dilluns a la que serà la seva franja habitual a les sobretaules de la cadena pública espanyola a les 16.30h.

Aquesta estrena comportarà canvis a la graella de La 1. Així, El Tiempo que des d'aquest setembre s'emetia a les 14.50, abans del Telediario 1 per intentar millorar la seva audiència, tornarà a la seva franja habitual a les 16.15h. Amb aquest moviment, l'espai haurà de competir amb la sèrie Com si fos ahir de TV3, El Tiempo con Roberto Brasero a Antena 3 o l'exitós Saber y ganar de Jordi Hurtado a La 2.

I és que la nova direcció de La 1, amb José Pablo López al capdavant dels seus continguts, està fent tota una sèrie de canvis per rellançar la cadena. Primer va ser l'arribada dels concursos El Cazador i El comodín de La 1, que han aconseguint xifres d'entre el 8 i el 12% i ara la sèrie La promesa.

Com es pot veure a les audiències d'aquest dimecres 11 de gener, La 1 havia caigut al sisè lloc, per darrera de La Sexta i La 2 i a tocar de Cuatro.

Així, les noves tardes de La 1 tornaran als seus continguts habituals, després d'una etapa en què havia apostat per l'emissió de pel·lícules i la fallida telenovel·la estrangera Diseñando tu amor.

D'altra banda, Aquí la Terra, que també havia ampliat el seu horari a l'inici de la temporada, tornarà a la seva durada original de 30 minuts a partir de les 20.30h.

Així queden les tardes de La 1

  • 15.00: Telediario 1
  • 15.50: Informatiu Territorial
  • 16.15. El Tiempo
  • 16.30: La Promesa
  • 17.30: Servir y proteger
  • 18:25: El comodín de La 1
  • 19.25: El cazador
  • 20.30: Aquí la Terra

ETIQUETES:

Deixa un comentari