ZONA FRANCA

Joel Díaz fa burla de l'aranès amb la presentadora Nuria Marín: "Tu segueix jugant…"

La presentadora de Telecinco va ser la convidada del "Zona Franca" d'aquest dimecres i va aprofitar per recordar els seus orígens

Nuria Marín i Joel Díaz al "Zona Franca"

La periodista aranesa, Nuria Marín (41), va ser la convidada del Zona Franca de TV3 d'aquest dimecres. Marín, que treballa des de fa anys a diversos programes de Telecinco com Sálvame o Socialité, va tornar a la cadena pública després d'una breu col·laboració al fallit magazín A tota pantalla de Núria Roca.

Tot i això, la noia va explicar que la seva primera experiència a TV3 va ser amb l'escola quan els van portar al programa Futbol en joc. Un fet que Díaz va aprofitar per fer broma amb el seu orígen a la Vall d'Aran. "Suposo que us porten aquí perquè coneixeu una mica la civilització".

"Jo vivia al costat de 'l'espitau' (hospital) que es diu en aranès. I els 'pompiers' són els bombers. És tan bonic l'aranès", va respondre Marín, mentre el de TV3 va respondre fent befa de l'aranès imitant el seu accent. "No és ben bé així, però bueno… tu segueix jugant", li va dir la presentadora amb cara de circumstàncies.

Marín va seguir explicant que va viure a la Vall d'Aran fins als 15 anys, quan se'n va anar a viure a Lleida: "Allò ja em semblava la metròpoli. Es podia trucar un taxi i tot". Una afirmació que el de TV3 va aprofitar per seguir amb la seva ironia: "Uau! I mira't ara eh… agafant l'AVE". "Continuo sent molt de poble jo", va afegir la de Telecinco.

La presentadora també va aprofitar la conversa per revelar que el guionista del late night de Joel Díaz és JuanLu De Paolis, el seu marit des de fa més de 20 anys.

JuanLu de Paolis

"Sálvame és real"

"La gent de 'Sálvame' és súper normal. Són com una família. Tot el que passa és real i s'enfaden de veritat. Els col·laboradors no saben quan parlarem d'ells", va dir Marín sobre el programa del cor de Telecinco.

La periodista també va parlar dels temes més candents de la crònica rosa del moment. Sobre la reconciliació de la Tamara Falcó i l'Íñigo Onieva, Marín hi veu interessos econòmics. "Ha de reformar un palauet que ha heredat i que cau a trossos i això val una pasta. A més, ha de fer la segona temporada del seu reality de Netflix i un casament és un contingut ideal per donar contingut i guanyar diners".

Sobre Shakira i el Piqué, Marín va dir que la cantant colombiana també fa les cançons parlant de la seva vida privada per guanyar diners.

ETIQUETES:

Deixa un comentari