TERRABASTALL

La dimissió de Joel Díaz provoca una allau de baixes al "Zona Franca" mentre TV3 estudia el futur del programa

L'espai no s'emetrà durant els propers dies, però la cadena estudiarà la continuïtat del programa amb un nou presentador

Joel Díaz al "Zona Franca"

Joel Díaz, presentador del Zona Franca de TV3 va anunciar aquest dilluns que plegava arran de l'acomiadament del seu col·laborador Manel Vidal, per un gag en què va relacionar al PSC amb una esvàstica nazi. Díaz ho va fer públic a través del seu compte de Twitter.

"A partir d'avui mateix, deixaré de presentar el 'Zona Franca'. Plego arran de la decisió presa per la direcció de TV3 d'apartar del programa el Manel Vidal, una decisió que considero injusta i inacceptable tant en el fons com en la forma en què s'ha pres i comunicat", va explicar el presentador.

Tot i la contundència de les seves paraules, Díaz va encoratjar al seu equip a continuar endavant amb el late night que aquest dilluns ja no es va emetre com estava previst: "Jo plego però espero que l'equip que ha estat fent fins ara el 'Zona Franca', ple de gent amb talent i ganes, amigues i amics meus a qui estic molt agraït, tingui l'oportunitat de seguir treballant i que TV3 s'esforci per fer-ho possible".

Magí García i Tomàs Fuentes també pleguen

Al cap de pocs minuts de la dimissió de Díaz, un dels altres col·laboradors del Zona Franca, Magí García, també va comunicar que deixava el programa. "Des d'avui deixo de ser guionista del 'Zona Franca'. Espero que TV3 valori el talent de l'equip del programa i puguin continuar treballant. Poder deixar una feina és un privilegi que no tothom pot exercir i sento el màxim respecte per tots ells", va escriure a Twitter el també col·laborador de l'Està passant.

"El motiu és que Manel Vidal és subnormal", va afegir amb ironia. "Però l'estimo. I s'han portat molt malament amb ell", va puntualitzar.

Aquest dimarts, Tomàs Fuentes, un altre dels col·laboradors de Joel Díaz ha anunciat als micròfons de Catalunya Ràdio que també abandona el programa. "No continuaré perquè no m'hi trobo còmode", ha explicat.

Comunicat de TV3

Després de l'anunci de Joel Díaz d'abandonar el programa , TV3 va emetre un comunicat en què lamentava i respectava la decisió del presentador. L'espai no s'emetrà durant els propers dies, però TV3 estudiarà la continuïtat del programa.

"Avui, i els pròxims dies, no hi haurà emissions de l'espai "Zona Franca", però TV3 continua compromesa amb els continguts d'humor en aquesta franja nocturna, que volen arribar a nous públics i, especialment, a l'audiència jove. Per això, la cadena estudiarà la continuïtat del programa", especifica la nota de la cadena pública.

Tot i això, la CCMA va confirmar que Joel Díaz continuarà vinculat a l'espai L'última hora del matí de Catalunya Ràdio.

ETIQUETES:

Deixa un comentari