PROU

Elisenda Carod denuncia els atacs cap al seu físic: "M'esgoteu. Soc víctima de la grassofòbia"

La periodista lamenta haver de donar explicacions quan rep missatges que li diuen que s'ha engreixat: "És el que més em fot"

Elisenda Carod a la catifa vermella dels Gaudí

La presentadora de La tarda de Catalunya Ràdio i col·laboradora de l'Està passant de TV3, Elisenda Carod, ha dit prou als comentaris que ha rebut sobre el seu físic. La periodista va denunciar aquest dijous ser víctima de la grasofòbia amb dos missatges al seu compte de Twitter en els que va lamentar que algunes persones l'hi han escrit per dir-li que la veuen més grassa.

"Què bonic seria un dia que no em fessin saber que m'he engreixat… M'esgoteu. I més bonic seria que jo no em trobés donant explicacions (quina ràbia em faig) de la meva tiroide per justificar-me", va escriure Carod, que també va reconèixer "sentir ràbia" per haver-se de justificar.

"Per què hi caic? Víctima i botxina de grassofòbia amb mi mateixa. Quina ràbia!", va afegir. "Disclamer: no, no ha passat res i avui no m'han dit res. Parlo de judici constant. Els dels altres, però principalment el meu que és el que més em fot", va sentenciar.

Es dona la circumstància que fa pocs dies, Carod va conduir la catifa vermella de la gala dels Premis Gaudí des del MNAC on va aparèixer amb un espectacular vestit de color blau. Un vestuari que va ser un clar exemple dels atacs que rep la periodista. Al compte d'Instagram de La Vestiteca de TV3, alguns espectadors no van dubtar en dir-hi la seva, amb poca fortuna.

"Siento discrepar pero me parece horrendo, se que es un cuerpo complicado para vestir, pero ese tejido de mala calidad!! y ese peluche en las mangas!! solo le crea mas volumen!! no hay proporción!! parece una vedette del paralelo!! es Rosita Amores!!", va dir un dels seguidors del compte.

Instagram de @lavestitecatv3

ETIQUETES:

Deixa un comentari