CADENA EN CRISI

Dràstica decisió de Telecinco: Canvia al "Mediafest" pel "Deluxe" i "25 palabras" salta al prime time

El concurs de Christian Gálvez emetrà una doble entrega aquest dissabte en prime time i tornarà el "Deluxe" a la nit del divendres

Els presentadors del "Mediafest Fever Night" a Tele 5

Telecinco no aixeca cap i la nova direcció de Mediaset no sap com aturar la sagnia d'audiència que pateix la cadena. Bona prova d'això, és el nou gir de programació que ha anunciat la cadena privada aquest dilluns. Així, des d'aquest divendres el Mediafest Night Fever desapareix de la graella i al seu lloc, s'emetrà el Deluxe, que per enèsima vegada tornarà a la nit dels divendres.

Per si això no fos poc, el concurs 25 palabras saltarà a la nit del dissabte 21 de gener amb una doble entrega. Si bé, la cadena de Mediaset assegura que el Mediafest no diu adéu de manera definitiva, sinó que "continuarà formant part de la programació de Telecinco, però amb especials sense periodicitat fixa".

D'aquesta manera, la cadena privada intentarà rellançar el concurs que emet cada tarda de 19 a 20h, sense gaire èxit. Antena 3 amb Sonsoles, La 1 amb El cazador, el Planta baixa de TV3 i fins i tot el Más vale tarde de La Sexta s'imposen a la privada de 19 a 21h amb comoditat.

El que no especifica Telecinco és si aquest moviment, com ja va fer amb Reacción en cadena, situant-lo a l'acces prime time, serà puntual o si provarà de mantenir aquest horari definitiu per a 25 palabras. De moment, el concurs mantindrà la seva entrega diària a les 19h.

Sigui com sigui, el gran damnificat és sens dubte, el programa musical dels responsables de Sálvame, que ha punxat la nit dels divendres amb unes audiències d'entre el 6 i el 8% a Catalunya i per sota del milió d'espectadors a Espanya.

ETIQUETES:

Deixa un comentari