TALL INOPORTÚ

Andy i Lucas s'indignen amb un redactor de "Fiesta": "A què a Bisbal això no li ho fas?"

Els cantants van fer evident el seu malestar pel tall d'un redactor del programa per parlar de Gloria Camila

Andy i Lucas a "Fiesta" (Telecinco)

El duet musical format pels cantants gaditans Andy i Lucas van visitar el programa Fiesta de Telecinco d'aquest dissabte per fer un repàs a la seva carrera musical. Però la seva entrevista va quedar una mica deslluïda pel que va arribar a fer un dels redactors del programa, Jaime Rodríguez.

El noi va entrar al plató i va tallar la conversa amb la presentadora, Emma García, per ensenyar unes imatges relacionades amb el robatori del mòbil de la filla del torero Ortega Cano, Gloria Camila.

Un fet que va indignar als convidats, com així van fer evident en ple directe. "Per a això has vingut a tallar l'entrevista? Té collons. Toca't els ous", va deixar anar Lucas, visiblement molest perquè aquest fos el motiu per interrompre l'entrevista que ell i el seu company Andy estaven fent.

"A l'il·luminat que està a l'oficina de dalt i t'ha enviat aquí sota, dos Premis Ondas i 4 Grammys", va ironitzar el cantant, que lluny de quedar-se aquí, va continuar manifestant el seu malestar: "Tu no saps que aquest tall ara mateix ens acaba de desprestigiar a nosaltres dos? A què a Bisbal això no li ho fas?"

Andy i Lucas a "Fiesta"

Un malestar que va obligar a intervenir a Emma García que va intentar calmar els ànims dient que, en realitat, els havien donat més temps per seguir amb l'entrevista. "Cantarem dues cançons!", va respondre Lucas amb ironia, que també va animar al redactor a explicar la informació que tenia sobre Gloria Camila: "Explica-ho, 'pisha', que ja estic intrigat".

Després de tornar de la publicitat, Lucas va intentar rebaixar el to per a aclarir que tot havia estat una broma: "Això es diu toc d'humor. A la vida cal tenir humor, i ja està. No he volgut ser groller en cap moment". Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari