SORPASSO

Amazon Prime supera a Netflix i Filmin puja al 5è lloc de les plataformes més vistes a Espanya

Segons dades de "JustWatch", Netflix cau al 2n lloc per primera vegada i la catalana Filmin supera a Movistar+ i Apple TV+

Netflix

Netflix ha perdut la condició de plataforma més vista a l'estat espanyol, segons ha fet públic la web especialitzada JustWatch. Així, les dades del quart teimestre del 2022 situen a Amazon Prime Video com la més vista amb un 24% del total d'espectadors, només un 1% per sobre de Netflix que ha aconseguit el 23%.

Unes xifres que situen per primera vegada a Amazon com la més vista i que confirma la tendència dels darrers mesos. Al tercer trimestre, Netflix va superar a Prime Video per només un 2%, que seguia creixent sense aturador. Algunes de les raons d'aquest 'sorpasso' poden tenir a veure amb l'augment de les tarifes, l'arribada de publicitat i l'anunci de la fi de les comptes compartides anunciades per Netflix.

A la banda oposada, hi ha la plataforma catalana Filmin que amb un 6% s'ha situat en cinquè lloc i ha superat a dues de les grans com són Apple TV+ (4%) i Movistar+ (4%). El duel per al tercer lloc també ha estat molt disputat entre Disney+ (17%) i HBO Max (15%)

Font: JustWatch

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. jordi

    Amazon també a doblat més sèries al català i això és un punt a favor.

Deixa un comentari