Carlos Cuevas i Miki Esparbé revolucionen "La Resistencia" parlant en català i amb un tió

Miki Esparbé i Carlos Cuevas a "La Resistencia"

Els dos actors catalans van ser els convidats del programa de David Broncano d'aquest dimarts

Els actors Carlos Cuevas i Miki Esparbé van ser els convidats del programa La Resistencia de David Broncano a Movistar Plus d'aquest dimarts i van revolucionar el plató. "La gent us ha rebut amb molt de gust però hi ha hagut una noia que gairebé li ha donat un ictus", va dir el presentador abans d'asseure'ls al sofà.

Una de les noies del públic havia esclatat d'eufòria en veure que Cuevas i Esparbé eren els entrevistats de la nit. "Tinc el cor accelerat", va dir ella. "Ai verge santa! Això sembla un programa d'adolescents", va dir Broncano. "Ai Carlos de veritat que guapo ets!", va insistir la noia.

"Em pots parlar en català?", va insistir. "Si vols puc fer tota l'entrevista en català", va dir Cuevas entre somriures. La conversa amb l'espectadora va seguir amb Cuevas i Esparbé dient frases en català. "Què guapo ets!", va reiterar ella. "Espero també ser una mica bon actor", va respondre Cuevas.

Un cagatió de regal

Les bromes van seguir amb el regal que els dos actors van dur a Broncano. Un tió de Nadal. "Carlos Cuevas ens ha portat un tronxo català. És increïble això", va dir el de La Resistencia. "Això és el Pare Noel català", va respondre l'actor.

David Broncano amb un tió

Cues i Esparbé fins i tot van explicar el ritual del cagatió: alimentar-lo durant un mes amb mandarines, fins l'endemà de la nit del 24 quan se li donen els cops amb una cançó que van arribar a interpretar: "Caga tió, ametlles i torró…". "Després se l'ha de picar i de sota la manta apareixen els regals", van afegir.

Un relat que va deixar sense paraules a Broncano: "Això, dins de les mogudes que se'ls hi expliquen als nens… Perquè el Pare Noel i els Reis al final són gent que et porta coses, però és clar, aquí els nens es creuen que un tronc els hi ha cagat els regals…".

Carlos Cuevas ho va rematar amb un: "…I després es creuen la independència". Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari