VIU A QATAR Xavier Sardà rep la visita inesperada de la seva filla a l'últim "La gran confusión" i 'Torito' presenta al seu marit

Xavier Sardà i la seva filla a "La gran confusión"

El programa de La 1 va acabar aquest dissabte amb un debat sobre la família que va propiciar el retrobament sorpresa entre Xavier Sardà i la seva filla Helena

Xavier Sardà va posar punt i final aquest dissabte a La gran confusión de La 1 davant de 71.000 espectadors i un 7,2%. "Avui és un dia emocionant perquè aquesta és l'última edició, de moment, del nostre programa", va dir el presentador tot i que l'espai no tornarà, tal i com vam poder avançar des d'aquest mitjà. De fet, la cadena que en un primer moment el va situar com la gran aposta pels dissabtes a la nit, el va acabar relegant a la mitjanit.

En aquest darrer programa Sardà va parlar de la família i va convidar a Julio Iglesias Jr. Però el moment més destacat de la nit va ser per a un dels seus col·laboradors, Quique Jiménez ('Torito'), que va presentar al seu fill, Nathan. "Parlar de famílies heterosexuals és més fàcil que parlar de dos gais que volen formar una família. Nosaltres hem lluitat molt i ja que parlem de família…", va dir entre plors.

"Ploro perquè estic súper feliç. Mai vaig pensar que faria el que faré ara. Però ho faig per reivindicar el meu model de família, que n'hi ha moltes a Espanya. Us presento i vull que doneu un gran aplaudiment al meu fill", va afegir abans de donar pas al petit, que va aparèixer a plató vestit igual que ell. "Avui és el meu aniversari", va dir el nen.

Quije Jimenez amb el seu marit i fill

El marit del 'Torito'

"Avui fa 6 anys i no seria possible sense el meu marit Raúl", va dir Torito abans de donar entrada al seu marit, que a diferència d'ell i del seu fill anava vestit elegant i clàssic. "Ens vam conèixer en un hotel on tots dos teníem una reserva i ens van posar a la mateixa habitació", van explicar.

Sardà rep la visita de al seva filla

Aquesta però, no va ser l'única sorpresa de la nit. El propi Sardà també va rebre la visita inesperada de la seva filla, Helena Sardà que actualment viu a Qatar. "La mare que et va parir. No tens vergonya!", va dir Sardà en català en veure a la seva filla apareixent al plató. "Aquesta sorpresa és extraordinària", va afegir el presentador emocionat.

La filla del presentador va aprofitar l'ocasió per manifestar la seva "profunda admiració professional, però sobretot personal" cap al seu pare. "És una admiració mútua", va dir ell visiblement emocionat. Tot i les lloances, Sardà va reconèixer que tenen diferències de "caràcter polític". "M'he quedat aplatanat", va acabar dient Sardà.

ETIQUETES:

Deixa un comentari