You are currently viewing <span>ESCÀNDOL</span> Pilar Eyre destapa els regals del rei de l'Arabia Saudita: "Joies de brillants i esmeraldes"
Pilar Eyre al "Tot es mou"

ESCÀNDOL Pilar Eyre destapa els regals del rei de l'Arabia Saudita: "Joies de brillants i esmeraldes"

La periodista ha revelat que Joan Carles i Sofia van rebre regals milionaris i com van pagar la boda de la infanta Elena

La periodista especialitzada en la Casa Reial espanyola, Pilar Eyre ha tornat aquest dimecres al Tot es mou d'Helena Garcia Melero a TV3 per parlar del polèmic podcast de Corinna Larssen sobre el rei emèrit. I és que aquest passat dilluns, Larssen va publicar el quart episodi titulat "Matar a Dumbo" i va donar nous detalls sobre la famosa cacera de Joan Carles I a Botswana.

Va ser l'any 2012, quan va patir un accident en què es va trencar el maluc. Un fet que va destapar que l'emèrit havia viatjat al país africà per anar a caçar elefants i que va obligar el monarca a demanar disculpes públicament des de l'hospital: "Me he equivocado, lo siento mucho, no volverá a ocurrir". Per si això no fos poc, ara la seva amant ha explicat que Joan Carles I anava molt begut quan va tenir l'accident.

Tant és així que l'emèrit va explicar que no recordava res del que havia passat. Però la caiguda va acabar amb una hemorràgia interna i van haver d'evacuar-lo d'urgència. La sorpresa va arribar quan tot i el seu delicat estat de salut, Joan Carles volia seguir bebent, segons ha explicat Larssen. "Tenim un problema, acaba de demanar vi, va medicat i l'han preparat per al quiròfan. Ell em va dir 'Soc el rei i faig el que em dona la gana'".

Melero i Eyre a TV3

"Sofia ha estat un zero a l'esquerra"

"Aquest últim podcast m'ha semblat el més brutal de tots", ha dit Eyre. Tot i això, la periodista alerta que no ha tingut la repercussió esperada. "Corinna diu moltes veritat però crec que s'equivoca quan diu que la reina Sofia és la que està al darrera dels atacs que rep de la premsa espanyola. La pobre Sofia sempre ha estat un zero a l'esquerra. Mai ha tingut cap tipus d'influència", ha deixat anar la periodista a TV3.

Eyre també ha parlat d'alguns dels regals més escandalosos que han rebut els reis. "Un exministre d'Exteriors del govern espanyol que era català va publicar a les seves memòries que havien anat a un viatge a l'Arabia Saudita i que el rei del país li va regalar a l'emèrit uns llibres per valor de 400 milions de pessetes", ha revelat.

"A la reina Sofia que nosaltres diem que és tan modesta, li van regalar joies de brillants i esmerlades per valor de 500 milions de pessetes. També van rebre préstecs de 100 milions de dòlars del rei de l'Aràbia Saudita per pagar la boda de la infanta Elena", ha afegit Eyre, que ha acabat públicant un irònic tuit sobre les seves declaracions: "Fent amigues".

Deixa un comentari