POLÈMICA Pablo Motos esclata a "El Hormiguero" contra la campanya del Ministeri d'Igualtat: "Menteix"

Pablo Motos a "El Hormiguero"

El presentador va carregar contra el vídeo del Ministeri d'Igualtat en el què es reprodueix una pregunta seva considerada masclista

Pablo Motos va respondre aquest dijous a El Hormiguero a la campanya llançada pel Ministeri d'Igualtat, que porta per lema "¿Entonces quién?", en la què apareix un presentador de televisió entrevistant una dona a la qual pregunta si "utilitza roba interior sexy o còmoda" quan dorm. Una frase que reprodueix una pregunta que va fer Motos al seu programa a l'actriu Elsa Pataky.

"El Ministeri d'Igualtat s'ha gastat més d'un milió d'euros en una campanya de televisió per dir-me masclista. Em sembla una vulgaritat, perquè li ho diuen a tothom, però és que a mi m'han fet un anunci en la tele", va començar dient Motos.

"Gastar-se més d'un milió d'euros dels diners dels espanyols, estant el país com està, és indecent", va proseguir el presentador. Aquest és l'anunci del Ministeri que l'ha indignat:

Lluny de fer autocrítica per la seva pregunta masclista, Pablo Motos va carrergar contra el ministeri d'Irene Montero. "Aquesta pregunta la vaig fer l'any 2016, que ja es anar lluny, a Elsa Pataky. Però és que ella venia a presentar una campanya de roba interior i de pijames sexys. He recuperat el moment perquè vegeu la diferència entre el to bavós que usa el de la campanya i el que va succeir de veritat", va manifestar.

"El Ministeri menteix"

"Com veieu, ni jo estic fent el bavós com pretén fer aquesta campanya, ni ella està incòmoda perquè estem parlant de la seva campanya", va dir Motos després de recuperar el moment al seu programa.

La campanya també conté una altra frase que han fet enfadar al d'Antena 3 quan diu que si hagués estat un home no li haurien fet aquesta pregunta. "El Ministeri d'Igualtat menteix, anem a veure totes les vegades que he preguntat a homes coses semblants". Instant en què El Hormiguero va donar pas a un vídeo en el què Motos preguntava qüestions similars a alguns dels seus convidats.

"No tinc res més a afegir. No em vull enfadar. El feminisme és necessari, i no és de cap partit polític", va acabar dient Motos. Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari