NO ENGANXA Joel Díaz es fa un bigoti fatxa per remuntar l'audiència i es queda per sota del 5%

Joel Díaz amb el nou bigoti a TV3

L'espai que va començar més aviat que mai, es va quedar amb 47.000 espectadors i un 4,5%

El Zona Franca, el nou late night de TV3 no acaba de funcionar en audiències. Per això, el seu presentador Joel Díaz, es va proposar aconseguir vint mil seguidors a Twitter a canvi de fer-se un bigoti feixista. Una fita que es va aconseguir i que aquest dijous el presentador va haver de correspondre a plató.

"Estic a punt de perdre la dignitat per un tema d'audiència", va començar dient Díaz al perruquer que va anar al programa per a l'ocasió. "Es tracta de que em facis un bigoti fatxa", va explicar el de TV3.

Tot i això, l'expectació generada a les xarxes no es va traduir en un increment d'audiència i el programa es va quedar amb només 47.000 espectadors i un 4,5% de quota, tot i començar més aviat que mai (al voltant de les 23.35h). És a dir, -1,3 punts menys a la dada aconseguida el dia anterior (5,8%) i molt per sota de La isla de las tentaciones de Tele 5 que va ser líder de la franja amb quotes per sobre del 15%.

Aquest va ser el moment de l'afeitada:

I aquest en va ser el resultat:

"Òstia! M'agrada molt!", va exclamar el Joel en veure's davant del mirall.

ETIQUETES:

Deixa un comentari