EXPRESIDENT HBO Max estrena "La Sagrada Familia", la docusèrie sobre Jordi Pujol i la seva família

"La Sagrada Família" (HBO Max)

La docusèrie consta de quatre episodis i compta amb la participació de personatges com Aznar, Rahola, Victoria Álvarez o Lluís Prenafeta

HBO Max estrena quest dijous 24 de novembre una de les docusèries més esperades com és La Sagrada Família, sobre Jordi Pujol i la seva família. Dirigida pel cineasta David Trueba i Jordi Ferrerons consta de quatre episodis i recorrerà més de 60 anys d'història a través de la figura de l'expresident.

La docusèrie compta amb la participació de més de mig centenar de personalitats com els expresidents espanyols José María Aznar o Felipe González, la mà dreta de l'expresident Lluís Prenafeta i el seu fill, Josep Pujol, l'examant de Jordi Pujol Ferrusola, Victoria Álvarez o els periodistes Pilar Rahola i Pilar Eyre, Jordi Évole, Vicent Sanchis i José Antich (El Nacional).

Artur Mas rebutja participar-hi

En una entrevista a El Món a RAC1, el seu director David Trueba, ha definit la sèrie com "un intent de posar ordre i equilibri al retrat de la personalitat i la peripècia política de Pujol". Trueba també ha revelat que algunes persones, com Artur Mas, van preferir no participar-hi per "no trepitjar fang".

Un recorregut de 60 anys

Detingut i condemnat a 7 anys de presó en un consell de guerra per activitats contra el règim de Franco. Propietari de mitjans de comunicació. Fundador de Convergència Democràtica de Catalunya i guanyador de les primeres eleccions autonòmiques catalanes després de les quals va encadenar tres majories absolutes i va governar fins al 2003 pactant tant amb el PSOE com amb el PP.

Victoria Álvarez a "La Sagrada Familia"

Una figura que es va enfonsar el 25 de juliol de 2014 quan va confessar la deixa no declarada a Andorra. Uns diners que segons Pujol procedien de la deixa de l'avi Florenci i per a les acusacions, són diners fruit de la corrupció. És per això que la Fiscalia Anticorrupció demana penes de presó entre els 8 i els 29 anys tot i que el judici no s'espera abans del 2023.

ETIQUETES:

Deixa un comentari