Fina Brunet reapareix a TV3 i explica com es troba del càncer que pateix: "Bones notícies"

Fina Brunet al "Tot es mou"

A la tardor del 2021 li van detectar un tumor cerebral que li afectava la parla i la memòria i pel qual segueix en tractament

La periodista Fina Brunet ha reaparegut aquest dilluns a TV3, després que el passat mes de setembre va explicar en una entrevista a Catalunya Ràdio, la greu malaltia que pateix. Ha estat amb motiu dels 1000 programes del Tot es mou d'Helena Garcia Melero. "Com estàs Fina?", li ha preguntat Melero. "Estic contenta perquè ara soc a l'Hospital de la Vall d'Hebron on m'estan tractant i avui m'han donat bones notícies.

Tot va començar la tardor del 2021 quan en plena pandèmia, la vida li va canviar d'un dia per l'altre. Li van detectar un tumor cerebral que li afecta la parla i la memòria. "Vaig començar a veure que el meu cap no regia molt bé. No trobava les paraules. Vaig buscar un especialista i em va dir que tenia mala peça al teler. Tenia un tumor al cap".

Melero i Brunet al "Tot es mou"

Per sort, l'evolució del tractament és favorable, tal i com ha explicat Brunet a TV3. "Cada mes em fan una ressonància per veure com evoluciona el tumor i avui ens han dit que s'ha reduït una mica més".

"Em vaig prenent la medicació i no he patit i si a sobre s'encongueix el bitxo, encantada de la vida, però va ser un moment dur", ha reconegut.

"Plorar no serveix de res"

La periodista ha agraït la feina de tot l'equip mèdic que la porta. "Estic en un estudi clínic. No em puc queixar. Això està ple de gent que pateix tant o més que jo. Tinc algun mal de cap però no he patit i estic molt ben acompanyada", ha afegit.

La malaltia l'ha ajudat a canviar la visió que tenia de la vida. "Aprens a saber buscar les coses positives. Plorar només servia perquè se m'infléssin els ulls i vaig decidir que riuria tant com pogués". "De bon rotllo les coses funcionen millor", ha afegit. Tot un exemple a seguir. Ben tornada Fina.

Fina Brunet al "Tot es mou"

ETIQUETES:

Deixa un comentari