IMITACIÓ El director de "Sálvame", David Valldeperas celebra el seu aniversari amb el seu doble a Tele 5

David Valldeperas i Josep Ferré a "Sálvame"

El programa li fa fet una sorpresa en directe amb la imitació de Josep Ferré: "Soc així de ridícul?"

El director de Sálvame, el català David Valldeperas ha celebrat el seu 49è aniversari aquest dimecres i en directe al programa de Tele 5. Però no ho ha fet sol, l'imitador habitual del programa, el tarragoní Josep Ferré, ha aparegut caracteritzat de Valldeperas.

Ferré ha entrat per sorpresa al plató per celebrar l'aniversari del director i els col·laboradors s'han afegit amb un pastís amb espelmes que ha hagut de bufar. "Fins que no ho has aconseguit no has parat", ha dit Valldeperas al seu imitador.

"Em fa molta vergonya. Jo soc així de ridícul?", ha preguntat el director en veure al seu doble ballar. "Moltes felicitats", li ha dit en català el seu doble. "Em sento regular, perquè estic a la cúspide i a partir d'ara ja…", ha confessat. "Aquest caparró no deixa de parir idees", li ha dit Lydia Lozano, que de seguida s'ha posat a ballar amb el segon Valldeperas, mentre l'original s'amagava, avergonyit.

El doble ha seguit al plató i fins i tot ha donat ordres als tertulians: "El programa està viu, hem de continuar".

Una altra de les felicitacions que ha rebut el director de Sálvame, ha estat el de l'expresentadora del FAQS, Cristina Puig, amb qui mantenen una gran relació d'amistat. De fet, són habituals les imatges de tots dos estiuejant plegats a Formentera o sopant amb amics en comú.

Instagram de Cristina Puig

ETIQUETES:

Deixa un comentari