CONDEMNAT Toni Soler 'amaga' Antonio Baños a l'"Està passant": "Aquí no et trobaran"

Antonio Baños amb Jair Domínguez i Toni Soler a l'"Està passant"

L'exdiputat de la CUP va ser condemant aquest dimarts a quatre mesos de presó per no respondre a Vox

L'exdiputat de la CUP Antonio Baños ha estat condemnat a quatre mesos de presó per no respondre a Vox durant el judici del procés. El periodista i escriptor s'ho va voler agafar amb bon humor i va aparèixer poques hores després a l'Està Passant de Toni Soler a TV3.

"Avui hem sabut que han condemant a Antonio Baños. Potser és que el jutge era de Vox. No sé a quin país vivim", va assegurar el de TV3. "Que passi Antonio Baños!", va anunciar Soler. "Per fi un delinqüent ve al programa", va afegir en to de broma. "Què et costava contestar als de Vox..", va preguntar Soler al de la CUP. "Vaig pensar que, ja que surts a la televisió, aprofita-ho. Però es va liar bastant…".

"Per un cop a la vida volem ser un programa solidari. Hem decidit concedir-te asil polític. Et quedes aquí fins que t'indultin, hi hagi amnistia o es proclami la independència. Una de tres", va anunciar Toni Soler. "Això serà el teu Waterloo", va afegir.

"Aquí no et trobaran, els jutges no miren aquest programa", va dir el copresentador de l'espai, Jair Domínguez. "Ja clar, a tu no et tenen calat tampoc…", va dir amb ironia Baños a Domínguez, que també ha estat denunciat per Vox. "No sé de què m'estàs parlant", va respondre ell.

"Si la policia ve a buscar-te ens posarem de parapeto i el públic també", va bromejar el presentador de TV3. "L'Antonio es queda entre el públic. Aquesta serà la teva nova llar", va assegurar Soler. Aquí pots recuperar el programa sencer:

ETIQUETES:

Deixa un comentari