NOVES REVELACIONS Tele 5 destapa que les càmeres del bar on va morir Albert Solà havien estat manipulades

Imatges del bar on va morir Albert Solà

Solà, de 66 anys, va perdre la vida el dissabte 8 d'octubre en un bar la Bisbal d'Empordà on va caure desplomat

Albert Solà, l'home que afirmava ser fill del rei emèrit, Joan Carles I, va morir de forma sobtada el dissabte 8 d'octubre en un bar de la Bisbal d'Empordà, la ciutat on vivia. Solà de 66 anys, havia escrit el llibre El monarca de la Bisbal, on aportava proves sobre la suposada relació de sang que assegurava que tenia amb l'emèrit.

'El monarca', com era conegut entre els veïns del municipi, estava al Bar Pa i Glop, quan es va desplomar i va morir. La seva mort va agafar a contrapeu a Tele 5 que ja tenia gravada una entrevista amb Solà per al seu nou programa Quién es mi padre? i que va emetre set dies després del seu traspàs.

Si això no fos poc, Tele 5 va explicar que les càmeres del restaurant on era Solà, havien estat manipulades i no van gravar l'instant de la seva mort. El programa en canvi, si que va tenir accés a l'informe preliminar de l'autòpsia a Solà. "En aquest moment, i a l'espera del resultat definitiu de l'autòpsia, l'informe reflecteix que Albert va morir a causa d'un infart agut de miocardi", va explicar la presentadora de l'espai.

Les imatges del bar on va morir Albert Solà (Tele 5)

Tot i que de moment la causa ha quedat arxivada, el Quién es mi padre? va revelar que "la família i no descarta sol·licitar una segona autòpsia".

En l'última entrevista de Solà a Tele 5, el Monarca de la Bisbal va revelar que la seva família d'Eivissa havia rebut pagaments ben remunerats per cuidar-lo. Però un dels fets que més van cridar l'atenció va ser quan va explicar la seva etapa a Barcelona i la seva adopció per una nova família. "Una misteriosa dona em venia a veure i em feia regals caríssims". Anys després, Solà descobrir que la identitat d'aquesta dona era ni més ni menys que María Mercedes de Borbó, la mare del rei Joan Carles.

Les proves d'ADN van ser rebutjades

L'any 2007, un agent del CNI va contactar Albert Solà per a realitzar una prova d'ADN. El responsable del laboratori recolzava la història però el van obligar a destruir les proves del test genètic. "Em van demanar que renunciés als drets successoris en favor del meu germà, Felip VI. Està gravat, ells ho tenen", va dir Solà.

Solà ja havia intervingut en múltiples entrevistes de televisió. Al juliol del 2021 va aparèixer al programa d'Helena Garcia Melero a TV3 amb una estelada: "Ai el teu pressumpte pare veu això", va dir la presentadora.

En el seu llibre El monarca de la Bisbal, Solà afirmava que en el seu expedient d'adopció apareixien les paraules "xumet verd", expressió que al·ludia a la suposada ascendència reial del bebè.

Tot i que va interposar una demanda de paternitat al Tribunal Suprem (TS), acompanyada d'una prova d'ADN amb una "fiabilitat superior" al 99,9%" -segons l'escrit presentat davant la justícia-, va ser rebutjada per la inviolabilitat de Joan Carles I.

El Tribunal Constitucional tampoc va admetre el seu recurs d'empara i va considerar que no existia "la violació d'un dret fonamental". La Mesa del Congrés també va vetar l'any 2020 les preguntes de Bildu sobre els drets successoris de l'home.

ETIQUETES:

Deixa un comentari