Pilar Rubio deixa sense paraules parlant de sexe i dels diners que té al banc

Pilar Rubio a "La resistencia"

La presentadora va anar a "La Resistencia" de David Broncano i va sorprendre amb les seves respostes: "Ho fem tots els dies"

La Resistencia, el programa de David Broncano a Movistar+, va rebre aquest dimarts a Pilar Rubio. La presentadora madrilenya fa més d'un any que se'n va anar a viure a París amb Sergio Ramos, des que aquest va deixar el Reial Madrid i va fitxar pel Paris Saint Germain. Des d'aleshores, Rubio només apareix esporàdicament a la seva secció de El Hormiguero d'Antena 3.

Aquesta vegada però, Rubio va deixar-se anar i va parlar de diners i sexe sense embuts. Un fet poc habitual en ella. "Nosaltres ho fem tots els dies. Menys els dies que estic a Madrid", va assegurar la presentadora. "Per mi és part del meu entrenament", va afegir davant la sorpresa de Broncano. "Tu creus que fas cardio follant?", li van insistir. "És saludable, clar!", va dir ella.

"Per tenir quatre fills has de practicar molt", va afegir. "Normalment la gent que té diversos fills sempre diu que no pot estar follant. Sou pràcticament Els Vengadors. És increïble, enhorabona!", va dir en to de broma el presentador. "És sensacional, és vida", va respondre Rubio.

"Els meus fills a les 21.30h de la nit ja els he posat a tots al llit", va explicar la presentadora. "Ah o sigui a les 21.30h ja dormen i a les 21.45 ja esteu fent sexe?", va dir incrèdul el de la Resistencia. "És de les millors respostes que han donat sobre el sexe en l'últim mes", va assegurar.

Els diners que té al banc

La dona de Sergio Ramos tampoc es va tallar a l'hora de respondre sobre quants diners té al seu compte bancari. "Tinc una mica d'embolic perquè vivint a França i treballant a Espanya…", va començar dient. "No us lieu amb això, que després hi han problemes", li va dir Broncano. I Rubio va espetar la xifra: 52.000 euros.

"52.000 euros… i al compte gros?", va preguntar el còmic, amb cara de no creure-s'ho. "No sé, jo t'estic parlant del compte corrent que és la que vaig veure", va respondre Rubio. Broncano no va comprar la xifra: "La trola més gran de la història".

ETIQUETES:

Deixa un comentari