GUARDONATS "El Món a RAC1" i "Joc de Cartes" guanyen el Premi Ondas 2022

Marc Ribas

Andreu Buenafuente ha estat premiat com a millor presentador de televisió i Carles Francino per la seva trajectòria

El món a RAC1 de Jordi Basté i el Joc de cartes de TV3 del xef Marc Ribas han estat premiats amb el Premi Ondas 2022 a millor programa de ràdio de l'Estat i millor programa de televisió no estatal respectivament.

A la llista de premiats també hi ha els periodistes catalans Andreu Buenafuente com a millor presentador de televisió, Carles Francino, premi a la trajectòria i el concurs Saber y ganar de Jordi Hurtado com a millor programa d'entreteniment. També destaca també la menció especial del jurat a nivell musical pel Festival Porta Ferrada, que se celebra a Sant Feliu de Guíxols.

El jurat ha atorgat el premi a El Món a RAC1 per l'esforç de refer el guió en funció de l'actualitat, la capacitat de marcar l'agenda informativa i per la sensibilitat amb la cultura. Es tracta del tercer Ondas que recollirà Basté, després del que va aconseguir l'any 2011 per la trajectòria professional i com a millor presentador radiofònic el 2018.

En declaracions a TV3, Basté ha reconegut que "ja porto 16 anys fent el programa i comença el moment de fer el relleu". Tot i això ha dit que "m'ho passo molt bé i podria continuar".

Marc Ribas, presentador del Joc de Cartes, en saber la notícia ha explicat: "Estem molt i molt contents. Cada any procurem que al programa hi hagi novetats. Ara, que veiem la temporada que hem gravat, ja pensem en com podem millorar-lo en la següent. Estic molt orgullós de poder formar part d'un equip tan brutal com el del 'Joc de cartes'".

Pel que fa a la resta de premis, destaca el premi com a millor documental per a 800 metros, el reportatge de Netflix sobre els atemptats de Barcelona i Cambrils de l'agost del 2017. La guerra a Ucraïna també ha estat present reocneixent un programa de la radiotelevisió suïssa (RTS) amb el premi internacional de televisió; així com la cobertura de Ràdio Nacional Espanyola (RNE) i a Radiotelevisió Espanyola (RTVE).

ETIQUETES:

Deixa un comentari