CANVIS Albert Calatrava i Òscar Fernández, nous caps d'informatius de TV3 i Catalunya Ràdio

Albert Calatrava

La CCMA culmina la renovació de la seva cúpula amb Clara Cabezas i Xavier Mujal com a nous directors adjunts de la televisió i la ràdio

Albert Calatrava fins ara delegat de la CCMA a Madrid, serà el nou cap d'informatius de TV3 i Òscar Fernández, director i presentador de La tarda de Catalunya Ràdio, ho serà de Catalunya Ràdio. Així ho ha anunciat aquest dilluns la CCMA en un comunicat en què culmina així el procés de remodelació de la seva cúpula després de la sortida de Vicent Sanchis i Saül Gordillo. Els dos directors van ser destituïts com a directors dels dos mitjans i David Bassa i Francesc Cano, responsables dels informatius, van ser reubicats a l'estructura de la CCMA.

Uns càrrecs que des d'aleshores havien ocupat en funcions Dani Bramon a TV3 (ara serà cap de la nova Unitat Estratègica d'Actualitat) i Natàlia de Ramon i Joan Rusiñol a Catalunya Ràdio. En el cas de la ràdio el canvi és força rellevant perquè l'Òscar Fernández, actual copresentador del magazín de tarda, abandonarà l'espai que quedarà en mans d'Elisenda Carod en solitari.

Òscar Fernàndez i Elisenda Carod

L'estructura directiva de TV3, amb Sigfrid Gras al capdavant, la completaran Clara Cabezas com a directora adjunta; Cristian Trepat, cap de Continguts i Programació; Daniel Barcon, com a cap d'Esports; Paulí Subirà, com a cap d'Imatge; i Mario Daza, com a responsable de Producció.

Pel que fa a Catalunya Ràdio, Jordi Borda s'ha nomenat a Xavier Mujal com a director adjunt; Santi Faro com a director de l'Àrea Creativa i Continguts; Xavier Campos com a cap d'Esports; Laura Marín de responsable d'Antena; i Montse Ollé com a cap de Producció.

Daniel Bramon, director de les nits electorals de TV3, ha estat nomenat com a cap de la nova Unitat Estratègica d'Actualitat, de caràcter transversal per a tota la CCMA.

ETIQUETES:

Deixa un comentari