You are currently viewing <span>MÉS DE 7 HORES</span> "El Fax de 8tv" bat el seu rècord amb l'especial de l'1-O
Especial d'"El Fax de 8tv"

MÉS DE 7 HORES "El Fax de 8tv" bat el seu rècord amb l'especial de l'1-O

La cadena privada va emetre un programa especial de més de set hores de durada que va reunir a 31.000 espectadors

Coincidint amb els 5 anys del referèndum de l'1 d'octubre, aquest dissabte 8TV va emetre un especial d'El Fax de 8TV que va començar a les 16.45 i es va allargar fins passada la mitjanit. El programa que vol ser el relleu del FAQS de TV3, intenta captar als espectadors de la cadena pública desencantats amb la cancel·lació del programa de Cristina Puig.

Si al segon programa l'espai va arribar als 23.000 espectadors (1,5%), aquest dissabte va fer el seu rècord amb 31.000 espectadors i un 2,0% i la retransmissió de la manifestació de 19.30 a 22h, va fer un 1,9% i 28.000 espectadors.

TV3 que també va aixecar la seva graella nocturna i enlloc d'el Col·lapse de Ricard Ustrell va fer un especial sobre l'1-0 titulat Mirada endavant i presentat per l'excopresentador d'Els Matins, Pere Bosch va aconseguir 90.000 espectadors i un 6,9%. La Gran confusión de Xavier Sardà a La 1 es va imposar amb 116.000 i un 7,5%.

Laura Borràs i els xiulets a Carme Forcadell

A 8tv, Eduard Pujol i Elisabet Cortiles van començar a les 16.45h amb la retransmissió de l'acte central de l'1-O des de l'Arc de Triomf de Barcelona. Ja a plató van entrevistar a Laura Borràs. Preguntada pels xiulets a Carme Forcadell durant l'acte de la tarda, Borràs va defensar als manifestants. "A mi no m'han xiulat, no generalitzem".

Aquest va ser el moment de la forta xiulada a l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, durant la seva intervenció a l'acte de l'1-O:

Deixa un comentari