You are currently viewing <span>UN MALSON</span> Nervis i caos a Tele 5 pel fracàs d'audiència de totes les seves estrenes
"Pesadilla en El Paraíso" (Tele 5)

UN MALSON Nervis i caos a Tele 5 pel fracàs d'audiència de totes les seves estrenes

Els mals resultats de les noves apostes de la temporada desesperen als directius de Mediaset que fan canvis d'última hora

Tal i com diu el nom del nou reality de Tele 5 Pesadilla en El Paraíso, la privada viu un autèntic malson. L'estrena de la gran aposta de la temporada es va quedar amb un baix 10,8% a Catalunya i amb un 13,5% a Espanya, el debut més fluix que es recorda d'un programa d'aquest tipus. Igual de malament li va anar a la nova temporada de Got Talent, amb un 10,6% a Catalunya i un 12,9% a Espanya, la seva pitjor arrencada de la història.

Amb aquestes dades a la mà, els nervis s'ha instal·lat als despatxos dels directius de Mediaset que veuen com encadenen 10 mesos perdent contra Antena 3 i a Catalunya són tercers. Per si això no fos poc, la primera setmana de la nova temporada ha estat un fracàs: Rocío Carrasco va fer un 9,7%, la final d'Idol Kids un insòlit 5,8% i l'especial sobre Cristina de Borbón un 8,6%.

Així, la privada prepara nous moviments a la desesperada. D'entrada, Pesadilla en El Paraíso, que s'havia d'emetre de dilluns a dimecres de 22 a 23h, va desaparèixer durant unes hores de la graella, si més no de la nit del dilluns. Al seu lloc, Tele 5 havia situat la segona gala de Got Talent. Poques hores d'aquest canvi, la privada va tornar a capgirar la programació i va anunciar que dilluns emetria el reality de la granja a les 22h i En el nombre de Rocío a les 22.50h.

Tots aquests canvis es deuen a l'anunci inesperat de La 1 de TVE, que aquest divendres va anunciar que dilluns 12 de setembre, estrenarà MasterChef Celebrity 7 a les 21.50h. Una nit en la que també torna El Foraster de Quim Masferrer a TV3, un dels espais de més audiència.

Deixa un comentari