UN MALSON Nervis i caos a Tele 5 pel fracàs d'audiència de totes les seves estrenes

"Pesadilla en El Paraíso" (Tele 5)

Els mals resultats de les noves apostes de la temporada desesperen als directius de Mediaset que fan canvis d'última hora

Tal i com diu el nom del nou reality de Tele 5 Pesadilla en El Paraíso, la privada viu un autèntic malson. L'estrena de la gran aposta de la temporada es va quedar amb un baix 10,8% a Catalunya i amb un 13,5% a Espanya, el debut més fluix que es recorda d'un programa d'aquest tipus. Igual de malament li va anar a la nova temporada de Got Talent, amb un 10,6% a Catalunya i un 12,9% a Espanya, la seva pitjor arrencada de la història.

Amb aquestes dades a la mà, els nervis s'ha instal·lat als despatxos dels directius de Mediaset que veuen com encadenen 10 mesos perdent contra Antena 3 i a Catalunya són tercers. Per si això no fos poc, la primera setmana de la nova temporada ha estat un fracàs: Rocío Carrasco va fer un 9,7%, la final d'Idol Kids un insòlit 5,8% i l'especial sobre Cristina de Borbón un 8,6%.

Així, la privada prepara nous moviments a la desesperada. D'entrada, Pesadilla en El Paraíso, que s'havia d'emetre de dilluns a dimecres de 22 a 23h, va desaparèixer durant unes hores de la graella, si més no de la nit del dilluns. Al seu lloc, Tele 5 havia situat la segona gala de Got Talent. Poques hores d'aquest canvi, la privada va tornar a capgirar la programació i va anunciar que dilluns emetria el reality de la granja a les 22h i En el nombre de Rocío a les 22.50h.

Tots aquests canvis es deuen a l'anunci inesperat de La 1 de TVE, que aquest divendres va anunciar que dilluns 12 de setembre, estrenarà MasterChef Celebrity 7 a les 21.50h. Una nit en la que també torna El Foraster de Quim Masferrer a TV3, un dels espais de més audiència.

ETIQUETES:

Deixa un comentari