You are currently viewing <span>DESAFINA</span> L'estrena de "La isla de las tentaciones" va deixar a Sandra Barneda sense paraules pel que va fer un concursant
Sandra Barneda a "La isla de las tentaciones 5"

DESAFINA L'estrena de "La isla de las tentaciones" va deixar a Sandra Barneda sense paraules pel que va fer un concursant

El mallorquí va protagontizar un dels moments més comentats del primer programa de la cinquena edició del concurs de parelles de Tele 5

La isla de las tentaciones 5 va estrenar la seva cinquena edició a Tele 5 aquest dimecres, 21 de setembre, amb cinc noves parelles disposades a posar a prova les seves relacions, separats durant diversos dies en diferents viles en les que han de conviure amb deu solters. En el primer programa, vam poder conèixer als els vint solters i solteres que intentaran aconseguir que algun membre de les parelles sigui infidel.

Entre les cinc parelles que hi participen hi ha perfils molt diferents al de les anteriors edicions. Una d'elles, per exemple, es va definir com "la gata" i una altra va explicar que busca un home "que tingui l'espurna calenta" que encengui la seva flama. També cal destacar que per primera vegada van entrar dos bessons que ja havien tingut una petita aventura amb una de les concursants.

Els nois van ser els primers en arribar i un d'ells, Andreu Martorell, animat per Sandra Barneda, va protagonitzar un dels moments més surrealistes quan va començar a cantar, generant multitud de bromes i comentaris a les xarxes socials.

El jove mallorquí de 27 anys participa al costat de Paola i va voler demostrar els seus dots com a cantautor davant dels seus companys, sorprenent fins i tot a la presentadora per com va desafinar.

Després de separar a les parelles per primera vegada, Barneda va voler saber com es trobaven els cinc protagonistes masculins de l'edició en arribar a la seva vila. Quan va ser el torn de l'Andreu, la presentadora va explicar que la seva parella, Paola Monzani, "s'ha quedat malament". "Jo en part també m'he quedat malament en veure-la, perquè mai suporto veure-la així. Estem molt units", va afegir ell.

"Li has composat moltes cançons?", va preguntar Barneda. "Alguna", va dir el concursant, que no va dubtar a cantar davant Barneda i els seus companys. El mallorquí va interpretar un tema propi que va acabar amb les felicitacions dels seus companys. Els espectadors del programa, es van quedar perplexos amb les cares que feia Barneda i van omplir la xarxa de bromes.

Deixa un comentari