MARQUESA Tamara Falcó entra en directe a "Sálvame": "Vull demanar-vos perdó"

Jorge Javier Vázquez a "Sálvame"

La filla de la Preysler va sorprendre en donar les seves primeres declaracions a Tele 5, quan és col·laboradora d'"El Hormiguero" d'Antena 3

La ruptura entre Tamara Falcó i Iñigo Onieva va provocar un fort rebombori als principals programes d'actualitat d'aquest dilluns. Risto Mejide va obrir el seu Todo es mentira assegurant que se sentia identificat amb Falcó, després del seu trencament amb Laura Escanes i Jorge Javier Vázquez es va enfrontar als seus companys de Sálvame per les visions oposades que tenien.

Eren les 19h passades quan Jorge Javier Vázquez va entrar al plató de Sálvame en ple debat sobre Tamara Falcó i Iñigo Onieva. El de Badalona es va mostrar molt contundent contra la filla de la Preysler i es va encarar a la copresentadora Adela González i al director, Alberto Díaz.

"Podria estar parlant dues hores i mitja d'aquest tema", va començar dient abans de veure un nou vídeo d'Oniega sent infidel a la "marquesa". "Tamara és una gran mentida, ja és hora de dir-ho", va responfre Vázquez en veure les imatges.

"Al mes de gener ja vaig dir que això acabaria molt malament", va recordar el presentador. "És que són dos mons totalment oposats. Ara tothom càrrega contra Iñigo Onieva, però si te la peguen dues vegades i continues permetent que te la peguin ja la responsabilitat és d'ella", va afegir.

Jorge Javier a "Sálvame"

En aquest moment es va començar a enfrontar a Adela, que defensava que Tamara està molt enamorada. "El que no pots fer és tenir una vida amb el col·lectiu "Hazte oír", amb la ultradreta catòlica i els ultraconservadors i amb un nòvio que li va la marxa", va comentar Jorge Javier. "La vida de Tamara Falcó és una absoluta mentida. I se li està permetent blanquejar elements molt perillosos en aquesta societat perquè és Tamara Falcó, però l'escoltes i és per posar-se les mans al capdavant. Tamara Falcó és un element nociu. No puc ser més clar!,

Tamara Falcó entra en directe a "Sálvame"

Aquest dimarts Sálvame va aconseguir l'entrevista més buscada i la marquesa de Griñón, va entrar en directe per telèfon, tot i ser col·laboradora de la cadena rival, Antena 3 a El Hormiguero. "Vull demanar-vos perdó, perquè durant molt de temps no us he cregut, i us vull agrair la feina de recerca que heu fet perquè si no no me'n hauria assabentat mai", va dir Falcó.

"M'han dit que hi ha un programa de la cadena amiga en el què estan volant les papereres i els bolígrafs en aquest moment", va comentar Kiko Matamoros després de la conversa, fent referència a El Hormiguero de Pablo Motos. "Això que vol dir? Que Tamara prefereix parlar amb mi que amb Pablo Motos? Això és molt greu, eh? Molt greu…", va espetar Jorge Javier.

ETIQUETES:

Deixa un comentari