You are currently viewing <span>NOU ESPAI</span> "El Pentàgon" de Vicent Sanchis i Pilar Rahola s'estavella a 8tv
"El pentàgon" (8tv)

NOU ESPAI "El Pentàgon" de Vicent Sanchis i Pilar Rahola s'estavella a 8tv

  • Post comments:1 Comment

L'exdirector de TV3 empitjora les dades de la cadena i deixa toca a "El Circ" de Frank Blanco

"Aquesta temporada la liem molt parda". Amb aquesta advertència es va fer oficial un dels fitxatges més sonats de la nova temporada televisiva. El fins fa quatre dies director de TV3, Vicent Sanchis va estrenar aquest dilluns 12 de setembre El Pentàgon, un nou programa d'actualitat política en el què també hi participa la periodista Pilar Rahola i l'ex director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo.

L'espai s'emet de 21.30 a 23.15h i té la intenció de fer forat en una franja molt complicada on el TN Vespre de Toni Cruanyes domina sense rival. De moment el primer programa es va quedar amb 17.000 espectadors i un 0,8% i el segon va caure a 7.000 (0,4%) i el tercer a 5.000 (0,3%). Unes xifres que han empitjorat els resultats que la cadena aconseguia abans de l'estiu on El Circ de Frank Blanco va arribar a superar el 3,0%. Aquest dimarts, Blanco que ara comença a les 23.15h, es va quedar amb un preocupant 0,2% i dimecres va fer un 0,9%.

Davant d'aquestes dades, l'exdirector de TV3 ja ha reaccionat a les crítiques que ha rebut d'alguns professionals que analitzen la televisió. "Em sap molt greu per Ferran Monegal. Aquesta vegada Mònica Planas l'ha superat de bon tros i m'ha insultat més i millor. Ànims, Ferran!".

Abans de l'estrena, Sanchis va explicar perquè fa dies que apareix amb ulleres de sol: "Estic acabat d'operar de la vista i els focus em molesten".

De TV3 i Catalunya Ràdio a 8tv en poques setmanes

El fins fa pocs mesos era director de TV3, coincidirà amb el també exdirector de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo. Els dos van ser cessats a finals del mes d'abril per la nova direcció de la CCMA. Gordillo és des de fa poques setmanes nou cap de continguts digitals i adjunt a la direcció de 8tv i també serà tertulià del nou programa de Sanchis.

Eduard Pujol, ex director de RAC1 i exdiputat de Junts és l'altra gran incorporació de la nova graella de la cadena privada amb El Fax de 8tv, que s'emetrà els dissabtes a la nit. Qui de moment no ha fet el salt és l'expresentadora del FAQS, Cristina Puig. Tampoc s'han volgut sumar a l'onada de fitxatges de 8tv els presentadors estrella de RAC1 com són Jordi Basté i Xavi Bundó. Segons ha pogut confirmar aquest mitjà, 8tv hauria ofert a Basté fins a dos milions d'euros anuals.

Sanchis pesca a TV3

A banda de Rahola, al primer programa de Sanchis a 8tv vam poder veure cares conegudes per als espectadors de TV3 com són el periodistes Quico Sallés i Nausícaa Hernández, dos habituals del FAQS.

La nova graella diària de 8tv

  • 18h: Opina Cat amb Carlos Fuentes
  • 20:30h: Senabre Contraataca amb Dani Senabre
  • 21.30h: El Pentàgon amb Vicent Sanchis
  • 23.15h: El Circ de Frank Blanco

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Fineta

    No creieu que Basté és una "star" molt cómoda amb el condesito?, deixeu-lo gaudir. En quan al NewFAQS, no seria un niu de fascistes?

Deixa un comentari