PRESENTADORA Antena 3 fitxa a Anne Igartiburu com a concursant inesperada de "Tu cara me suena 10"

Anne Igartiburu a "Mask Singer"

La cadena privada ha fet públic el nom dels dos primers famosos del càsting de la desena edició del concurs de Gestmusic

Tu cara me suena 10 ha sorprès a tothom amb l'anunci dels seus dos primers concursants. Es tracta de la presentadora de TVE, Anne Igartiburu i de l'estilista Josie. Antena 3 ho ha fet públic aquest dimecres, durant la presentació dels seus continguts d'entreteniment al FesTVal de Vitòria.

"Ens va costar una mica convèncer-la", ha assegurat Carmen Ferreiro, directora d'Entreteniment d'Atresmedia que també ha negat que hi pugui haver un conflicte contractual entre cadenes. Igartiburu no serà la primera vegada que fa el salt a Antena 3. La presentadora de Corazón ja havia participat a la segona edició de Mask Singer a la mateixa cadena privada.

El fitxatge d'Anne Igartiburu coincideix amb la cancel·lació de l'edició diària de Corazón a La 1 de TVE. El programa de crònica social s'acomiadarà aquest divendres 9 de setembre i a partir del dilluns 12, la franja estarà ocupada pel nou programa Hablando Claro de Lourdes Maldonado i Marc Calderó.

Tu cara me suena, produit per Gesmusic afronta la seva desena temporada com un dels programes de més èxit de la televisió. "És un dels formats que més alegries ha donat a Antena 3", ha celebrat Carmen Ferreiro, que ha avançat que preparen una obertura espectacular per al primer programa, encara sense data d'estrena.

ETIQUETES:

Deixa un comentari